Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Φωτιά στα Playoffs

  Να που τελικά τα Playoffs απέκτησαν ενδιαφέρον! Η ήττα του Παναθηναϊκού τη προηγούμενη αγωνιστική άλλαξε αρκετά τα δεδομένα για την 1η θέση και πλέον όλα τα σενάρια για όλες τις θέσεις είναι ανοιχτά. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, σε μια 3η αγωνιστική που μπορεί να δούμε ανατροπές στη βαθμολογία.

ΑΕΚ-Ατρόμητος (17:45 Novasports 1)
  H AEK κέρδισε εύκολα την προηγούμενη αγωνιστική τον Παναθηναϊκό με 2-0, αποδεικνύοντας ότι μόνο αουτσάιντερ δεν είναι στη μάχη της 1ης θέσης. Αντιθέτως, φάνηκε ότι, άμα δεν έχει απουσίες βασικών, είναι μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε στην καλή της μέρα. Επίσης έδειξε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά και σ'αυτό με τον ΠΑΟΚ (άσχετα αν έχασε) ότι έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση απ'τις ομάδες που συμμετέχουν στα Playoffs. Με την νίκη λοιπόν αυτή πλησίασε τον Παναθηναϊκό και την 1η θέση στους 2 βαθμούς, Με νίκη λοιπόν σήμερα απέναντι στον Ατρόμητο και ισοπαλία στην Τούμπα, η ΑΕΚ θα είναι 1η σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό, του οποίου υπερτερεί λόγω της νίκης της εναντίον του. Για τον σημερινό αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου ο Κωστένογλου δεν υπολογίζει σε Δέλλα-Σιαλμά. Αμφίβολοι για την 11αδα είναι Γεωργέας, Μανωλάς και Βάργκας που προέρχονται από τραυματισμό. Αν δείξουν ότι είναι καλά θα παίξουν βασικοί.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Κωστανόπουλος-Γεωργέας, Καράμπελας, Κοντοές, Μανωλάς-Μάκος, Καφές, Βάργκας- Κλωναρίδης, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος

  Ο Ατρόμητος ως τώρα, με τις 2 ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1), περισσότερο έχει κάνει ζημία σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, παρά έχει ωφεληθεί ο ίδιος μένοντας και στη τελευταία θέση με 2 βαθμούς. Οπότε είναι λογικό σήμερα σκοπός του να είναι μόνο η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Για τον αγώνα αυτόν ο Δώνης δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Ιγκλέσιας, Τάτο και Καραγκούνη. Επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας  ο Γιαννούλης, που είχε χάσει τα 2 πρώτα ματς.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Ιτάνζ- Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Φυτανίδης- Σφακιανάκης, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος- Επστάιν, Μπρίτο, Μήτρογλου

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ (20:00 Novasports 1)
  Στον ΠΑΟΚ η ισοπαλία στο ματς με τον Ατρόμητο, αντιμετωπίστηκε ως ήττα γιατί αν κέρδιζαν θα περνούσαν 1οι με 6 βαθμούς, έναν πάνω απ'τον σημερινό τους αντίπαλο. Πολύ κουβέντα έγινε και για το γκολ του Μήτρογλου, με το οποίο ισοφάρισε ο Ατρόμητος, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να θεωρούν ότι ήταν οφσάιντ. Η τηλεοπτική κάμερα όμως δε τους δικαιώνει, δείχνοντας τον Έλληνα επιθετικό να καλύπτεται οριακά. Όπως και να'χει ο ΠΑΟΚ έχει άλλη μια ευκαιρία να περάσει 1ος αν νικήσει τον Παναθηναϊκό μες στην έδρα του. Απουσίες για τον Μπόλονι, οι Γλύκος, Κατσικάς, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς και Σνάουτσερ.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Χαλκιάς- Ετό, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο- Γκαρσία, Λαζάρ, Ίβιτς- Σαλπιγγίδης, Λίνο, Αθανασιάδης

  Στον Παναθηναϊκό ψάχνουν να βρούν τι φταίει και η διαφορά των 4 βαθμών στην αρχή των Playoffs, έχει εξανεμιστεί. Ειδικά στον αγώνα με την ΑΕΚ, οι Κιτρινόμαυροι ήταν σαν να παίζαν μόνοι τους στο γήπεδο και εύκολα το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει παραπάνω απ΄το 2-0. Σήμερα πρέπει να νικήσουν οπωσδήποτε λοιπόν, γιατί σε περίπτωση ήττας και νίκης της ΑΕΚ θα βρεθεί 3ος, ενώ σε ισοπαλία τους και νίκη των Κιτρινόμαυρων, θα τους έχουν συγκάτοικους στη κορυφή. O Φερέιρα, εκτός απ΄τους μόνιμους απόντες (Λέτο, Ρούντολφ, Καπίνο, Μαυρία) δε θα έχει στη διάθεση του και τους Σπυρόπουλο-Νίνη που τραυματίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Καρνέζης-Μαρίνος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ-Σιμάο, Κατσουράνης- Ζεκα, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος-Τοτσέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου