Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Playoffs Πράξη 2η

  Μετά από μια Κυριακή γεμάτη πολιτικές ανατροπές και πρωτοφανή, για την Ελλάδα, εκλογικά αποτελέσματα υπάρχουν και αγώνες. Θα μου πείτε ποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο και ειδικά με τα playoffs αλλά κάπως πρέπει να ξεχαστούμε.
2η αγωνιστική στα playoffs λοιπόν, με τους αγώνες ΑΕΚ-Παναθηναϊκού και Ατρόμητου-ΠΑΟΚ, που μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, μπορούν να μπλέξουν περισσότερο τα πράγματα, για την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (17:45 Novasports 1)
  Ο Ατρόμητος, μετά την ισοπαλία που απέσπασε με τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική, αρχίζει να κρυφοκοιτάει την 1η θέση. Με νίκη σήμερα επί του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, σε συνδυασμό με ήττα του Παναθηναϊκού στον άλλον αγώνα με την ΑΕΚ, θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής απ΄τους Πράσινους. Η θέληση και η πίστη του Ατρομήτου για την νίκη, φαίνεται και απ΄το γεγονός ότι ο Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του με 2 επιθετικούς. Εκτός αποστολής για άλλη μια φορά έμειναν οι Τάτος, Καραγκούνης και Γιαννούλης.

Πιθανή 11αδα (4-4-2):  Ιτάνζ-Σκόνδρας, Οικονόμου, Φυτανίδης, Τόμας-Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Επστάιν-Μήτρογλου, Μπρίτο

  Ο ΠΑΟΚ σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με την ΑΕΚ, κατάφερε και εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια της άμυνας και έβαλε το νικητήριο γκολ με τον Γεωργιάδη, 3 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Με την νίκη αυτήν πλησίασε τον Παναθηναϊκό στους 2 βαθμούς και κάνει όνειρα για σεντόνι. Εννοείται ότι η νίκη είναι μονόδρομος σήμερα για την ομάδα του Μπόλονι, ο οποίος δεν θα έχει για τον αγώνα αυτόν, τους Γλύκο, Παναγιωτούδη, Τσουκαλά, Σνάουτσερ και Νιμανί. Είναι ενδιαφέρον να αναφέρουμε, ότι ο Γεωργιάδης θα είναι εκτός 11αδας, παρόλο που όποτε παίζει είναι απ'τους καλύτερους παίκτες.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Χαλκιάς-Ετό, Σταφυλίδης, Τσιρίλο, Μαλεζάς-Γκαρσία, Φωτάκης-Σαλπιγγίδης, Λίνο, Ίβιτς- Αθανασιάδης

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20:00 Novasports 1)
  H AEK, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα απ΄τον ΠΑΟΚ. Σε ένα ματς που ειδικά στο 2ο ημίχρονο δεν απειλήθηκε καθόλου, δέχτηκε το γκολ στο τέλος και έχασε. Μ'αυτήν την νίκη έμεινε τελευταία της ειδικής βαθμολογίας, 5 βαθμούς μακριά απ'την 1η θέση και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της, απ΄τον Ιούνιο. Τα ευχάριστα για τον Κωστένογλου είναι, ότι στην αποστολή βρίσκονται οι Κλωναρίδης, Μανωλάς, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, όπως επίσης γυρνάει απ΄την τιμωρία του ο Χοσέ Κάρλος. Έτσι εκτός του Φουντά και του Δέλλα, η ΑΕΚ πάει με όλα τα όπλα της για την νίκη.

Πιθανή 11αδα (4-3-2-1): Κωσταντόπουλος-Γεωργέας, Καράμπελας, Κοντοές, Μανωλάς-Βάργκας, Καφές, Μάκος-Σιαλμάς, Λεονάρντο-Λυμπερόπουλος

  Ο Παναθηναϊκός παρόλο που έμεινε πίσω στο σκόρ από νωρίς, κόντρα στον Ατρόμητο, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τοτσέ και είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το ματς. Δε τα κατάφερε όμως και τώρα είναι υποχρεωμένος να πάρει το μάξιμουμ απ΄το σημερινό παιχνίδι, μια και ο ΠΑΟΚ, καραδοκεί να τον περάσει (σε ήττα) ή να τον ισοφαρίσει (ισοπαλία), εάν και εφόσον κερδίσει στο Περιστέρι.
Πολλές οι απουσίες λόγω τραυματισμών για τον Φερέιρα, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής και τον Κλέιτον εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος. Οι υπόλοιποι που είναι εκτός αποστολής είναι οι: Λέτο, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Μπίαρσμιρ, Μαρίνος, Καπίνο και Μαυρίας.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1) : Καρνέζης-Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόγκ, Σαριέγκι-Σιμάο, Βιτόλο-Ζέκα, Καραγκούνης, Κουίνσι-Χριστοδουλόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου