Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Όχι πια φίλοι, μόνο σεξ...

  Πολλοί άντρες προκειμένου να πλησιάσουν την κοπέλα που τους ενδιαφέρει, κάνουν το λάθος να πηγαίνουν με το σκεπτικό "γίνομαι φίλος της-με γνωρίζει καλύτερα-αντιλαμβάνεται ότι είμαι ο καλύτερος όλων-με ερωτεύεται-ζούμε happily ever after με 3 παιδιά και σπίτι με κήπο". Μην το αρνείστε! Το έκανα και εγώ (με φοβερή "επιτυχία" φυσικά), το έκανες και εσύ και γενικά το κάνουν πολλοί. Το μυαλό της γυναίκας όμως δουλεύει αλλιώς. Απ΄την πρώτη γνωριμία σε κατηγοριοποιεί στο κεφάλι της ως wanna-be γκόμενο ή ως φίλο. Αν σε κατηγοριοποιήσει ως φίλο, δύσκολα να αλλάξει αυτό.

  Υπάρχουν κάποιοι τρόποι όμως, να καταφέρεις να σε δει αλλιώς, χωρίς όμως να εγγυώνται αποτέλεσμα 100% (άλλωστε πρέπει να υπάρχει και η προδιάθεση). Επίσης είναι λογικό ότι ρισκάρεις αν δεν πετύχεις το σκοπό σου να τη χάσεις και από φίλη. Όλα ή τίποτα λοιπόν! 

1. Συμπεριφέρσου της σαν γυναίκα και όχι σαν φίλη
Είναι πιθανό με τον καιρό να έχεις παραχαλαρώσει και να έχεις αποκτήσει μια υπερβολική άνεση μαζί της. Αυτό όμως μπορεί να της δείξει ότι δε την βλέπεις διαφορετικά, απ΄τους άντρες φίλους σου. Για να το αλλάξεις αυτό πρέπει να της συμπεριφέρεσαι πιο τρυφερά. Άνοιξε της την πόρτα για να βγει απ'το αμάξι, κάνε της κοπλιμέντα για το πόσο όμορφη είναι συχνά και ΚΥΡΙΩΣ να μην κοιτάς σαν λυσσάρης τις γυναίκες γύρω σου, σχολιάζοντάς τις μετά μαζί της. Φυσικά όλες αυτές οι τρυφεράδες, πρέπει να γίνονται με μέτρο. Μην γίνεις γλοιώδης, γιατί μετά όχι κοπέλα, ούτε φίλη δε θα την έχεις.

2. Ξεκίνα να την φλερτάρεις
Δε λέω να πέσεις με τα μούτρα γιατί θα της κακοφανεί. Μπορείς όταν μιλάς να την κοιτάς πιο έντονα στα μάτια απ'ότι συνήθως, να δίνεις περισσότερη σημασία σε αυτά που σου λέει και να προσπαθείς να την κάνεις να γελάσει. Αλλά όχι με χαζά αστεία και καφρίλες όπως λες με τους φίλους σου. Κυρίως να την πειράζεις με ερωτικό τρόπο. Το καλό μ'αυτό είναι ότι γνωρίζοντας την, ξέρεις  μέχρι που σε παίρνει να την πειράξεις. Τέλος βλέποντας τις αντιδράσεις της και αν το συνεχίζει και αυτή το πείραγμα, καταλαβαίνεις και αν υπάρχει περιθώριο για κάτι παραπάνω από φιλία.

3. Σωματική επαφή
Προσπάθησε να έχεις όσο περισσότερο σωματική επαφή μαζί της. Πιάσε της το χέρι ενώ μιλάτε, βάλε το χέρι στην πλάτη της, όταν σκύβεις να της πεις κάτι ενώ είστε όρθιοι στο μπαρ ή φτιάξε της τη φράντζα που έχει πέσει στο πρόσωπό της. Μικροπράγματα που όμως θα δημιουργήσουν μια οικειότητα που πιθανόν να την κάνει και αυτήν να αισθανθεί διαφορετικά.

4. Περάστε χρόνο μόνοι σας
Προφανώς δε γίνεται να της το πεις στα ίσα γιατί θα ανατρέψει όλο το status quo της σχέσης. Αντίθετα πρέπει να κινηθείς ύπουλα... Βρες κάτι που της αρέσει να κάνει ή κάπου που θέλει να πάει αλλά δεν έχει παρέα και προσφέρσου να το κάνετε μαζί. Μόνοι σας! Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε. Να περάσετε περισσότερο χρόνο οι 2 σας, να σε γνωρίσει καλύτερα και ίσως να δει κάποια πράγματα που δεν είχε δει πιο πριν σε σένα.

5. Άλλαξε κάτι πάνω σου
H εξοικείωση προκαλεί απάθεια (ερωτική). Άμα η άλλη σε συνηθίσει σαν παρουσία, δε γίνεται εύκολα να σε δει διαφορετικά. Κάνε κάποια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση σου που θα την κάνει να σε δει με άλλο μάτι. Κάνοντας παρέα μαζί της, γνωρίζεις τι της αρέσει. Μπορεί να είναι ένα νέο κούρεμα, μια αλλαγή στο ντύσιμό σου ή κάποια γυμναστική (αυτό θα πάρει βέβαια χρόνο). Αλλαγές που είναι πιθανό να την κάνουν να ξανασκεφτεί τι αισθάνεται για σένα. Αν δηλαδή είναι ερωτικό ή φιλικό.

6. Κάνε κίνηση
Όλα τα παραπάνω είναι προκαταρτικά. Θα την κάνουν να ξανασκεφτεί τη φιλία σας και πιθανόν να σου δοθεί μια ευκαιρία για κάτι παραπάνω. Το θέμα είναι, αν και πώς, θα την εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία. Κάποια στιγμή σε αυτά τα ραντεβού που θα βγείτε, θα πρέπει να μαζέψεις όλο το θάρρος σου και να κάνεις κίνηση. Κάτι που μάλλον θα έπρεπε να είχες κάνει απ'την πρώτη στιγμή που την είδες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου