Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

No more Mr. Nice Guy!

  Πολλοί άντρες συχνά παραπονιούνται, γιατί ενώ είναι τα καλύτερα παιδιά, δεν μπορούν να βρουν κοπέλα. Αυτό που τους τρελαίνει περισσότερο, είναι ότι ακούν συνέχεια γυναίκες να πληγώνονται από "κακά" παιδιά, να κλαίγονται και μετά να ξαναμπλέκουν πάλι με αυτά.

Την ίδια στιγμή αυτοί τους φέρονται σαν βασίλισσες και καταλήγουν το φιλαράκι τους. Αυτό είναι αδύνατο να το κατανοήσουν, λέγοντας το κλασσικό "Δεν ξέρουν τι θέλουν οι γυναίκες". Γιατί όμως τα καλά παιδιά δεν έχουν καμμία τύχη στο γυναικείο φύλο;
  1. Δεν συνιστούν πρόκληση: Όταν μια γυναίκα είναι με ένα καλό παιδί, δεν νιώθει την ανάγκη να προσέξει τον εαυτό της, γιατί ξέρει ότι όπως και να είναι, θα του αρέσει. Δεν την βάζει στο τριπάκι να προσπαθήσει να του κινήσει το ενδιαφέρον και οι γυναίκες αποζητάνε την πρόκληση σε έναν άντρα.
  2. Είναι προβλέψιμοι: Στις γυναίκες αρέσει ο άντρας να είναι αυθόρμητος και μυστηριώδης. Να μην ξέρουν τι σκέφτεται κάθε λεπτό και αν αυτό που σκέφτεται είναι αυτές. Με τα καλά παιδιά αυτό δε γίνεται γιατί πολύ απλά τους τα δίνουν όλα στο πιάτο.Γνωρίζουν πως ό,τι κάνουν και ό,τι λένε είναι αλήθεια και αυτό είναι απίστευτα ξενέρωτο και βαρετό γι'αυτές.
  3. Δεν βγάζουν την εικόνα του προστάτη: Απ΄την εποχή των σπηλαίων, ο άντρας ήταν ο προστάτης των γυναικών και τα καλά παιδιά αυτό δεν το βγάζουν. Για την ακρίβεια μοιάζουν ότι δεν μπορούν να προστατέψουν, ούτε καν τον εαυτό τους τον ίδιο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που ψάχνουν οι γυναίκες, συνειδητά ή υποσυνείδητα.
  4. Φαίνονται ανασφαλείς: Μερικές φορές, καλά παιδιά, φαίνονται απελπισμένοι για προσοχή απ'τους γύρω τους λόγω ανασφάλειας. Αυτή η ανασφάλεια είναι βούτυρο στο ψωμί των γυναικών που χρειάζονται κάποιον να τους ανεβάσει ψυχολογικά ή να τους κερνάει στις εξόδους. Για τις γυναίκες ένα τέτοιο άτομο, είναι σαν να έχει μια τεράστια ταμπέλα που να λέει "ΚΟΡΟΙΔΟ" και όπως είναι εύκολα κατανοητό, δεν πρόκειται να σε δουν σαν κάτι άλλο πέρα απ'αυτό.
  5. Φαίνονται "ψεύτικοι": Τα καλά παιδιά συνήθως, παραείναι καλοί και αυτό φαίνεται υποκριτικό (και πολλές φορές είναι κιόλας). Κανένας δεν μπορεί να είναι μες στη γλύκα και στα μέλια ή να είναι χαμογελαστός και καλός με όλους, ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. Είναι πιο αληθινό κάποιος να δείχνει τα πραγματικά του συναισθήματα για τον καθένα, όποια και αν είναι αυτά. Ειδικά στις γυναίκες αν είσαι υπερβολικά καλός και γλυκός, φαίνεται πολύ ύποπτο και πιστεύουν ότι κάτι κρύβεις.
  6. Δεν συμπεριφέρονται σαν άντρες: Τα καλά παιδιά θεωρούν ότι θα φανούν καλοί και ευγενικοί αν ζητάνε συνέχεια την γνώμη τους αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Αντίθετα τις εκνευρίζει και τις ξενερώνει σε μεγάλο βαθμό. Οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα να παίρνει αποφάσεις για τα πάντα. Απ΄το πιο ασήμαντο, μέχρι το πιο σημαντικό.
  7. Βγάζουν την εικόνα του ξενέρωτου στο σεξ: Οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα να παίρνει τον έλεγχο στα πάντα (όπως είπα και πριν). Ένας τέτοιος τομέας είναι και το σεξ. Κάποιος που είναι πολύ τρυφερός, ευγενικός και γλυκούλης μόνο σεξουαλικές ορμές δε βγάζει σε μια γυναίκα. Η γυναίκα θέλει αυτό που λένε "να την βάλεις κάτω και να......"! 
  8. Είναι θύμα: Τα καλά παιδιά ανέχονται συνήθως τα πάντα. Ακόμα και να τους εκνευρίζει κάποιος ή κάποια, δεν δείχνουν τον εκνευρισμό τους και δεν αντιδράνε, με τον φόβο μην παρεξηγηθεί ο άλλος. Ειδικά με τις γυναίκες, είναι πάρα πολύ προσεκτικοί και προσπαθούν να μην δημιουργούν εντάσεις, αλλά να πηγαίνουν πάντα με τα νερά τους. Μ'αυτόν τον τρόπο όμως, καταφέρνουν το αντίθετο, γιατί δεν πρόκειται να τους σεβαστεί ποτέ. Θα είναι πάντα το "θύμα" που ό,τι και να κάνει ό,τι και να πει, αυτοί θα το δεχτούν στωικά, με σκυμμένο κεφάλι, όσο και αν τους θίγει αυτό.
Συμπερασματικά, οι γυναίκες δεν θέλουν τους "μαλάκες" και τους αλήτες. Θέλουν όμως άτομα τους οποίους να σέβονται και να έχουν αυτοπεποίθηση.  Φυσικά και θέλουν να τους φέρεσαι καλά και να είσαι τρυφερός και ευγενικός μαζί τους, αλλά περιμένουν από σένα όταν χρειάζεται να τις βάζεις στη θέση τους και να μην δέχεσαι απρόσκοπτα την κάθε βλακεία που θα πουν. Οπότε, άμα δεν σε γουστάρει μια γκόμενα, δεν είναι επειδή είσαι καλό παιδί, αλλά επειδή είσαι ΘΥΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου