Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

"Τιμημένα" γηρατειά


Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε (που έλεγε και ένα παλιό σλόγκαν κόμματος, που δε θα ήθελα να κατονομάσω αλλά έχει σήμα εναν πυρσό)!
  Αυτή η καλύτερη Ελλάδα όμως δε πρόκειται ποτέ να υπάρξει, τουλάχιστον όχι όσο θα ψηφίζουν κολλημένα παππούδια και γιαγιάδες
(οι πιο πολλές παίρνουν σφραγισμένο το φακελάκι απ'τον παππού) που νομίζουν οτι είμαστε ακόμα στον Εμφύλιο και οτι οι "άλλοι" είναι οι εχθροί!!!Δεν έχω τίποτα με τους παππούδες και τις γιαγιάδες γενικά, άλλωστε ειδικά ο δικός μου ο παππούς είναι απ'τους πιο κολλημένους που υπάρχουν σε κόμμα (μάλιστα όταν του είπα πριν καιρό: Παππού αν γινόταν εκλογές τώρα, θα ψήφιζες το ίδιο κόμμα; Η απάντηση ήταν: ε και τί; να βγούν οι άλλοι;;;),αλλά δε γίνεται, επειδή αυτοί ψηφίζουν με σκεπτικό πολέμου, να τρώμε στην μάπα τα 2 μεγάλα κόμματα over and over again!
  Βασικός λόγος για το "κόλλημα" αυτής της γενιάς, είναι οτι η βασική πηγή πληροφόρησης τους είναι οι εφημερίδες και μετά η τηλεόραση και οι ειδήσεις. Εφημερίδες φυσικά που υποστηρίζουν την εκάστοτε παράταξη και όπως είναι λογικό παρουσιάζουν μια διαστρεβλωμένη εικόνα για την κατάσταση στη χώρα. Οι του ΠΑΣΟΚ πιστεύουν οτι "παραλάβαμε χάος" και αντίστοιχα το ίδιο πιστεύουν και οι της ΝΔ(κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς γίνεται,αφού απ'τη μεταπολίτευση και μετά τα 2 κόμματα εναλάσσονται στην κυβέρνηση της χώρας). Χωρίς πρόσβαση στο Ίντερνετ και στα χιλιάδες βιντεάκια και άρθρα Ελλήνων και ξένων,που υπάρχουν σ'αυτό,είναι λογικό να μην γνωρίζουν για το πόσο διεφθαρμένοι και προδότες είναι όλοι αυτοί, τους οποίους υποστηρίζουν με σθένος.
  Τι μπορούμε να κάνουμε κατα τη ταπεινή μου γνώμη; Να πιάσουμε ο καθένας τους δικούς του ανθρώπους και να τους δείξουν ταινίες, που τα εξηγούν όλα για την κρίση και τα σενάρια που παίζονται απ΄τις κυβερνήσεις και τις τράπεζες στις πλάτες όλων των λαών (όπως το "Zeistgeist", το "Εξομολογήσεις ενος οικονομικού δολοφόνου" και άλλα) ή απλά ενα βιντεάκι στο Ίντερνετ με συνεντεύξεις ατόμων που τα γνωρίζουν εκ των έσω.
  Κλασσικό παράδειγμα αυτών των "τιμημένων" γηρατειών ο κύριος Χαράλαμπος ο συνταξιούχος, που το ΠΑΣΟΚ ξέρει, αυτό ψηφίζει!!!(δείτε τι λέει για τις συντάξεις...). Απολαύστε τον (ο 2ος που μιλάει στο βίντεο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου