Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Let the show (???) begin!

 Πρεμιέρα σήμερα των playoffs  με τους αγώνες Παναθηναϊκού-Ατρόμητου και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Μια αγωνιστική που αν και 1η μπορεί να είναι και το τέλος των playoffs,όσον αφορά τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με ενα πολύ καλό βαθμολογικό προβάδισμα 4 βαθμών σε σχέση με τις υπόλοιπες 3 ομάδες.
Η διαφορά αυτή, είναι απόρροια του απόλυτου των νικών του Παναθηναϊκού στα 5 τελευταία ματς της κανονική περιόδου, δηλαδή απ'το "καταραμένο" μάτς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και μετά. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ έχανε απο τα Γιάννενα και απ΄την Λιβαδειά και ο Ατρόμητος πήρε μόλις 3 βαθμούς έχοντας δύσκολα μάτς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ...βασικά η ΑΕΚ ήταν η κλασσική αναξιόπιστη ΑΕΚ που είδαμε όλη τη χρονιά.
  Σήμερα λοιπόν με νίκη του Παναθηναϊκού και ισοπαλία στο ντέρμπυ των Δικεφάλων, ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός παίρνει το "καλό" ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γιατί με διαφορά 6 βαθμών από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και 7 από Ατρόμητο θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μη βγει 1ος, όχι μόνο γιατί δείχνουν οι παίχτες του δείχνουν οτι θέλουν να τελειώσουν τη χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα,αλλά (ΚΥΡΙΩΣ) γιατί οι άλλες ομάδες δε πείθουν οτι μπορούν να τον πιάσουν.

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος  (17:45 Novasports 1)

  Ξεκίνημα με το μάτς του Παναθηναϊκού, με τον πρωτάρη Ατρόμητο. Ο Φερέιρα ποντάρει στην κούραση και την απογοήτευση των παιχτών του Ατρόμητου από τα 120 λεπτά του τελικού του Σαββάτου και τον τρόπο που χάθηκε αυτός, με το γκόλ του Φούστερ 2 λεπτά πριν το τέλος της παράτασης. Εκτός αποστολής για τον αγώνα αυτόν μείναν οι   Ιωαννίδης,  Ρούντολφ, Λέτο,  Μπίαρσμιρ, Μαρίνος, Σεϊταρίδης (παίζει ακόμα αυτός;), Καπίνο και Μαυρίας για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. 

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Καρνέζης-Βύντρα, Μπουμσόγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος-Κατσουράνης, Σιμάο-Ζέκα, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος-Τότσε

  Στον Ατρόμητο, ο Δώνης προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να ανεβάσει την ψυχολογία των παιχτών τους, μετά την μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε για ένα τρόπαιο και να τους εφιστήσει την προσοχή στο  κρίσιμο μάτς  με τον Παναθηναϊκό. Για τον αγώνα αυτόν ο προπονητής του Ατρομήτου δεν θα έχει στη διάθεσή τους Τάτο, Γιαννούλη και Καραγκούνη.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Ιτάνζ-Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Τόμας-Σφακιανάκης, Ιγκλέσιας-Επστάιν, Δημούτσος, Μπρίτο-Μήτρογλου

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (20:00 Novasports 1)
  Ντέρμπι Δικεφάλων και ο Μπόλονι ζήτησε απ'τους παίχτες του να ξεκινήσουν τα playoffs με νίκη (ναι ξέρω και εγώ σοκαρίστηκα...) απέναντι στην ΑΕΚ, ώστε να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση στραβοπατήματός του στο μάτς με τον Ατρόμητο ή στη χειρότερη να μην μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά των 4 βαθμών. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γλύκος, Παναγιωτούδης, Κατσικάς, Τσουκαλάς και Σνάουτσερ.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Χαλκιάς-Ετό, Σταφυλίδης, Τσιρίλο, Μαλεζάς-Λαζάρ, Γκαρσία- Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Λίνο- Αθανασιάδης

Στην ΑΕΚ, όπου φτωχός και η μοίρα του. Την ώρα που όλοι ασχολούνται με τις κινήσεις του Ντέμη, που είναι η τελευταία ελπίδα για νά'χει μέλλον η ΑΕΚ, υπάρχει και το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Κωστένογλου περιμένει να δει την θέληση που έλειπε στα τελευταία ματς και σκοπός είναι φυσικά μόνο η νίκη, η οποία θα δώσει και ψυχολογία για την συνέχεια. Η ΑΕΚ, για άλλη μια φορά θα έχει ελλείψεις βασικών, καθώς δεν ανέβηκαν στην Θεσσαλονίκη οι Δέλλας, Μανωλάς, Κλωναρίδης και Γκούντγιονσεν.

Πιθανή 11αδα (4-3-2-1): Κωσταντόπουλος- Γεωργέας, Καράμπελας, Μπουγαϊδής, Κοντοές- Μάκος, Βάργκας, Καφές- Σιαλμάς, Λεονάρντο-Λυμπερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου