Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Οι WAGs του Euro

  Η λέξη WAG είναι λέξη που χρησιμοποιούν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά της Βρετανίας και είναι τα ακρωνύμια του "Wife And Girlfriends". Ο όρος αναφερόταν στις γυναίκες και τις συντρόφους των ποδοσφαιριστών του Νησιού, αλλά πλέον έχει πάρει παγκόσμια αναγνώριση και χρησιμοποιείται και από δημοσιογράφους εκτός Βρετανίας για τους αντίστοιχους ποδοσφαιριστές της χώρας τους.
Εγώ θα προσπαθήσω να επιλέξω (δύσκολη δουλειά!) την πιο όμορφη WAG,(όπως έκανα και με τον πιο άσχημο ποδοσφαιριστή) από κάθε χώρα που συμμετέχει στο Euro.

A' Όμιλος
Πολωνία; Sandra Dziwiszek

Σύντροφος του τερματοφύλακα της Πολωνίας και της Arsenal Wojciech Szczesny. Είναι αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και έχει συμμετέχει σε πολλές σαπουνόπερες της Πολωνίας.

Τσεχία: Tereza Frankova

H γυναίκα του έμπειρου επιθετικού της Τσεχίας και της Galatasaray Milan Baros. Επάγγελμα: Μοντέλο.

Ρωσία: Natalia Zyrianova

Γυναίκα του μέσου της Zenit Kostantin Zyrianov. Επίσης μοντέλο.

Ελλάδα: Χρυσαυγή Ατσιδάκου

Γυναίκα του Αλέξη Τζόρβα που παίζει στην Palermo. Δικηγόρος είναι αλλά την έχουμε δει και ως "γλάστρα" σε "Deal" και "Διάδοχο του Uri Geller".

Β' Όμιλος
Ολλανδία: Sylvi Van der Vaart

Κατά τη γνώμη μου η γυναίκα του μέσου της Tottenham, Rafael Van der Vaart, είναι η πιο ωραία γυναίκα της λίστας. Πρέπει να έκανα 5-10 λεπτά να αποφασίσω ποια φωτογραφία να βάλω. ΤV persona και μοντέλο.

Γερμανία: Sarah Bradner

Η γυναίκα του μέσου της Bayern Munich, Bastian Schweinsteiger. Όσο...περίεργο και αν σας φαίνεται, είναι μοντέλο...

Δανία: Caroline Luel-Brockdorff

Η γυναίκα του επιθετικού της Arsenal Niklas Bendtner είναι βαρόνη της Δανίας.

Πορτογαλία: Irina Shayk

Άντε μετά να πείσεις το παιδί σου να γίνει γιατρός ή δικηγόρος και όχι ποδοσφαιριστής. Το μοντέλο απ΄τη Ρωσία είναι το αμόρε του επιθετικού της Real Madrid, Christiano Ronaldo.

Γ' Όμιλος
Ισπανία: Sara Carbonero
Ένα ομορφόπαιδο σαν τον Iker Casillas, τον τερματοφύλακα της Real Madrid, δε γινόταν να μην έχει μια εξίσου όμορφη αρραβωνιαστικιά. Ήταν και τυχερός όμως γιατί η Sara είναι αθλητική δημοσιογράφος, οπότε του ήρθε συστημένη. Έχει ψηφιστεί ως η πιο σέξι ρεπόρτερ στον κόσμο.

Ιρλανδία: Claudine Palmer

Κάποτε Μις Ιρλανδία πλέον Μις Robbie Keane (επιθετικός των Los Angeles Galaxy).

Ιταλία: Alena Seredova

Τσέχα μοντέλο και TV persona, η σύζυγος του αρχηγού και τερματοφύλακα της Juventus, Gianluigi Buffon είναι απ'τις κλασσικές αξίες χρόνια τώρα στις WAGs.

Κροατία: Tatjana Batinic

Πρώην Μις Αυστρία η κοπέλα του μέσου της Sevilla, Ivan Rakitic.

Δ' Όμιλος
Γαλλία:  Charlene Suric

H σύντροφος του αριστερού μπακ της Manchester City, Gael Clichy. Μοντέλο και αυτή.

Αγγλία: Annie Cooper

O αριστερός μπακ της Chelsea, Ashley Cole δείχνει για μια ακόμη φορά ότι έχει εξαιρετικό γούστο. Άλλωστε και η πρώην γυναίκα του Cheryl Cole είναι απ΄τις πιο όμορφες γυναίκες της Αγγλίας.

Ουκρανία- Kristen Pazik

Άλλη μια κλασσική αξία σε WAGs, το μοντέλο απ΄την Αμερική, είναι παντρεμένο απ΄το 2004 με τον επιθετικό της Dinamo Kyiv, Andriy Shevchenko.

Σουηδία: Oksana Andersson

Μοντέλο και χορεύτρια που παντρεύτηκε τον Christian Wilhelmsson, ο οποίος όμως την έσυρε στην Σαουδική Αραβία, στο πρωτάθλημα της οποίας έπαιξε φέτος με τη φανέλα της Al-Hilal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου