Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Διαφημίσεις της νέας χιλιετίας

  Σε συνέχεια απ΄το προηγούμενο θέμα που αφορούσε κορυφαίες διαφημίσεις των 80's-90's , σήμερα θα γράψω για τις πιο πρόσφατες, αυτές της νέας χιλιετίας. Όσο και να πιστεύω ότι εκείνες οι διαφημίσεις ήταν επικές, λόγω και της ποιότητας της τηλεόρασης (απ'όλες τις απόψεις) τότε, υπάρχουν πολλές σύγχρονες που έχουν αφήσει το στίγμα του.
Για να τις δούμε λοιπόν μια προς μια.

Milko-Μιλκομπούκαλο

Ο Κανάκης και ο Καλυβάτσης, την εποχή που ήταν ακόμα φίλοι και πρωταγωνιστές στο ΑΜΑΝ, συμμετέχουν σε μια πολύ αστεία διαφήμιση που εμένα προσωπικά μου κόλλησε το "πάααειιιιιιι"

Amstel-Τίλιο

Πολύ έξυπνη διαφήμιση που δείχνει ότι κάποια πράγματα, συνδυάζονται μόνο με μπύρα και τίποτα άλλο. Έχει και άλλες παρόμοιες η Amstel, αλλά αυτή μ'άρεσε πιο πολύ απ'τις άλλες.

Telestet- Laaast year

Απ'τις πιο πετυχημένες διαφημίσεις, μια και η ατάκα: "This?Last year" με την ανάλογη ουκρανική προφορά, υιοθετήθηκε από πολλούς μικρούς (κυρίως) αλλά και μεγάλους.

ΟΠΑΠ- Σερβιτόρος-Αυτοκίνητα 2

Μία απ'τις πολλές διαφημίσεις με τους 3 τύπους να στοιχηματίζουν για τα πάντα. Πολύ έξυπνη διαφήμιση που δείχνει πόσο τζογαδόρος είναι ο Έλληνας.

Conn-x tv-Bochum

Επική διαφήμιση!!!! Απλά! "Bochum δέρνουμε";

Πάμε Στοίχημα-Έλληνας φίλαθλος

Όπως θα έλεγε και ο Γιώργος Γεωργίου, "ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας"...

Fanta-Bambacha

Η λέξη "Bambacha" έκανε τόσο γκελ, που χρησιμοποιείται πάρα πολύ συχνά.(Αυτό και το "Wazaaaaaaa" απ΄το Scary movie).

Γερμανός-Μάνα κούνα το ποντίκι

Ένας παλιός τρόπος να δεις τα e-mail απ'΄το κινητό σου.

Q-3 μουυυυ

Θα μπορούσα να έχω ένα θέμα ολόκληρο με τις διαφημίσεις της Q που είναι εκπληκτικές και με ατάκες που σου κολλάνε πολύ εύκολα. Αυτή είναι απ΄τις καλύτερες πιστεύω.

Wind-Ανοίγει θέματα

Φοβερή στιχομυθία πατέρα και γιου.

ΟΤΕ-Στη μάνα σου το'πες;

Κορυφαία διαφήμιση που η κόρη λέει στον πατέρα για ένα πρόβλημα στον υπολογιστή και αυτός μάλλον καταλαβαίνει κάτι άλλο....Η ατάκα "στη μάνα σου τό'πες" έχει μείνει μέχρι σήμερα και χρησιμοποιείται ευρέως.

ΟΠΑΠ-Αφού δεν παίξαμε

Αυτήν την διαφήμιση την έβαλα μόνο και μόνο για το "πινγκ πινγκ πινγκ" που το κόλλησα από τότε...

Cosmote-Σήμα Καμπάνα

Πολύ καλή και ευχάριστη διαφήμιση που κάνει διασκευή το "Copacabana" σε "Σήμα Καμπάνα".

11880-Δγάκος

Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα προτιμούσατε το "Λίζα έλα θα κάνουμε μπανάνααα" αλλά για εμένα η φάτσα του τύπου όταν λέει "Δγάκος;" είναι ανεκτίμητη!

Vodafone-Τι έεις;;;

Το καινούργιο κόλλημα όλης της Ελλάδας!Ο Κίτσος και η Τασούλα...Στην καρδιά μουυυυ βάζω αμπάρες και σου κάνω όλες τις χάρες!


Στο σημείο αυτό επειδή πολλά βίντεο δεν μου τα ανεβάζει, θα δώσω τα link από κορυφαίες διαφημίσεις που δεν γίνεται να μην της συμπεριλάβω, έστω και έτσι....

Cosmote- Προπονητής (Κατσικανιάρη-τραγί-μούσκαρε)
Cosmote- Μπαϊ φαρ (Θεϊκές γιαγιάδες!πρέπει να δείτε το making of οπωσδήποτε!)
Προπο-Οικοδομή και Ψαράς (είναι και οι 2 εκπληκτικές)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου