Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο....

  Την έχεις ψήσει, βγήκατε έξω και περάσατε φανταστικά (ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις). Είσαι σίγουρος ότι σε γουστάρει και ότι την έχεις ήδη ρίξει. Της αφήνεις μήνυμα στον τηλεφωνητή της για να τα πείτε ξανά. Περνάνε οι μέρες και τίποτα....Το σκέφτεσαι λιγάκι, προσπαθείς να βρεις τι έφταιξε...Φέρνεις στο μυαλό σου, το ραντεβού σας ξανά και ξανά,το συζητάς με τους φίλους σου αλλά δεν μπορείς να το βρεις το λάθος σου. Έχει δουλειά;;; Εχει σχέση;;; Μήπως δεν ήταν καλό το μήνυμα που άφησες και ξενέρωσε;;;
Μην τυραννιέσαι γιατί συνήθως τα κουκιά είναι μετρημένα. Πάνω κάτω είναι συγκεκριμένοι οι λόγοι για τους οποίους χάνει το ενδιαφέρον της, η εκάστοτε κοπέλα.

  Άργησες πολύ να πάρεις τηλέφωνο: Πολλοί άντρες, προφανώς επηρρεασμένοι απ΄τις ταινίες, θεωρούν ότι όσο πιο πολύ αργήσεις να τηλεφωνήσεις σε μια γυναίκα για να ξαναβγείτε, τόσο πιο πολύ θα την καψουρέψεις. Αυτό δεν συμβαίνει όμως, γιατί όσο εσύ δεν παίρνεις τηλέφωνο αυτή σκέφτεται ή ότι βρήκες καμμιά άλλη ή ότι δεν την γουστάρεις ή ότι το κάνεις για εφφέ! Κανένα απ'τα 3 δεν είναι υπέρ σου...Σαφώς και υπάρχουν γυναίκες που και μετά από ενα μήνα να τις πάρεις, θα περιμένουν ακόμα πάνω απ΄το τηλέφωνό τους για να πάρεις, αλλά αυτές είναι πολύ στερημένες για να τις λάβω υπόψιν (εκτός και αν θες κάτι τέτοιο, οπότε μετά πάω πάσο).

  Βρήκε άλλον: Τόσο απλά! Δεν της έκανες το κλικ εσύ, στο ραντεβού που βγήκατε; Της το έκανε κάποιος άλλος σε άλλο ραντεβού που βγήκε πριν, μετά ή παράλληλα με σένα; Ότι και να έγινε, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Όπως έλεγε και στην "βρώμικη" έκδοση της Ιλιάδας; "Μ...α Αγαμέμνωνα μας κλέψαν το Λενάκι και τώρα άλλως γεύεται, το τρυφερό μου...τράκι". Το γιατί μπορεί να μην της το έκανες το κλικ θα το δούμε στα παρακάτω.

  Ξέχασες το όνομα της: Είναι αλήθεια ότι αυτό πρέπει να είσαι πολύ κάφρος για να το κάνεις, αλλά έχει γίνει. Να ξεχάσεις ή να μπερδέψεις το όνομα της γιατί σκέφτεσαι κάποια άλλη ή γιατί το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα την πας στο κρεββάτι. Αν το έχεις κάνει αυτό, τότε μου κάνει εντύπωση που ψάχνεις το γιατί έφαγες Χ.

  Φλέρταρες ταυτόχρονα και με άλλη: Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως να θες να έχεις όλες τις επιλογές σου ανοιχτές, σε περίπτωση που δε σου κάτσει αυτή που είσαι εκείνη τη στιγμή μαζί, απλά έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να κάνεις κάτι μαζί της. Ακόμα και αν αυτή θέλει μόνο ένα one night stand και τίποτα άλλο, υπάρχει και το θέμα του εγωϊσμού στη μέση. Δεν της αρέσει να είναι 2η ή 3η επιλογή σου. Αν τώρα είχε άλλες βλέψεις πιο σοβαρές από σενα, τότε θα χάσει κάθε ιδέα για το άτομό σου, αφού θα καταλάβει ότι είναι μια ακόμα απ΄το σωρό, για σένα.

  Μιλάς πολύ στο κινητό σου: Φαντάζομαι δεν είσαι Διευθυντής εταιρείας, ούτε χρηματιστής, ούτε γιατρός (αν είσαι, τότε εξαιρείσαι). Οπότε όταν είσαι μαζί της, μπορείς να το κλείσεις ή να το βάλεις στο αθόρυβο. Αν πάλι πρέπει όπωσδηποτε να το σηκώσεις, να είσαι σύντομος. Είναι δείγμα αγένειας να μιλάς στο τηλέφωνο ή να στέλνεις μηνύματα. Μην τυχόν σου περάσει απ΄το μυαλό ότι αν μιλάς στο τηλέφωνο συνέχεια, θα δείξεις πόσο πολυάσχολος είσαι και θα ψαρώσει η κοπέλα που συνοδεύεις. Το μόνο που θα της δείξεις είναι ότι σου είναι αδιάφορη και βαριέσαι μαζί της.

  Περιαυτολογείς και πολυλογείς: Ναι είσαι εκπληκτικός στη δουλειά σου και βγάζεις πολλά λεφτά. Ναι έχεις ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και έχεις φωτογραφίες από παντού. Ναι είσαι παιχταράς στο μπάσκετ και φταίει το καταραμένο το σύστημα, που δεν έκανες καριέρα στην Α1 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα. Για σένα! Δεν βγήκε μαζί σου για να ακούει ώρες ολόκληρες για σένα. Όσο άδικο και αν σου φαίνεται (ΔΕΞΟΥ ΤΟ!) βγήκατε για να μιλάτε για εκείνη και το πόσο τέλεια είναι. Θα πείς φυσικά και εσύ κάποια πράγματα, αλλά όχι και να μονοπωλήσεις την κουβέντα. Άσε που όσο λιγότερα μιλάς, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να πεις κάποια βλακεία που θα την ξενερώσει.

  Έχεις κακές συνήθειες: Είναι ότι πίνεις 1 μπουκάλι Johnnie στη καθισιά σου ή ότι καπνίζεις όλο τον Παπαστράτο (ειδικά αν αυτή είναι αντι-καπνίστρια) ή ότι χτυπάς νευρικά τα δάχτυλά σου ή ότι λες ανέκδοτα (κρύα) και μετά κάνεις σαν τον Τσάντλερ στα "Φιλαράκια" . Ότι και να είναι, την ενοχλεί. Την ενοχλεί τόσο που μετάνιωσε απ΄τα πρώτα λεπτά, το ότι βγήκε μαζί σου, πόσο μάλλον να θέλει μελλοντικά να ξαναβγεί.

  Σε "χρησιμοποίησε": Αυτή είναι μια περίπτωση που πολλοί δεν θα θέλαν να ισχύει (αλλά ισχύει) ή τελοσπάντων θα θέλαν να μην συνέβαινε σε αυτούς. Ίσως και να προτιμούσαν, να συνέβαιναν όλα τα παραπάνω και να την ξενέρωναν, παρά αυτό. Είτε το έκανε για να πιεί τσάμπα (καφέ-ποτό) ή να φάει τσάμπα, είτε το έκανε για να κάνει κάποιον πρώην ή wannabe γκόμενο, να ζηλέψει. Η ουσία είναι ότι σε "χρησιμοποίησε" και πλέον της είσαι περιττός. Αν πέρασες καλά ("έφαγες" κιόλας), το αφήνεις και πας παρακάτω. Αν είχες επενδύσει συναισθηματικά (απ΄το 1ο ραντεβού ρε φίλε;), τι να κάνουμε;;; Συμβαίνουν και στους καλύτερους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου