Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Γυναίκες που θεωρούνται (άδικα) σέξυ

  Ο όρος σέξυ είναι λίγο υποκειμενικός. Μπορεί κάποιος να θεωρεί σέξυ μια γυναίκα, για διαφορετικούς λόγους (στήθος, οπίσθια, μάτια, χείλια κλπ). Υπάρχουν βέβαια και οι γυναίκες που δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να μην τις θεωρεί σέξυ και αν βρεθεί θα είναι η εξαίρεση (Charlize Theron, Monica Bellucci, Megan Fox κλπ). Σε πολλές περιπτώσεις όμως, τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας επιβάλλουν ότι κάποιες γυναίκες είναι σέξυ ενώ δεν υπάρχει κανένας λόγος.
Ας δούμε μερικές από αυτές, με το ενδεχόμενο βέβαια πολλοί να με κράξετε για τις επιλογές μου (αν και οι περισσότερες εξ αυτών είναι γυναίκες που ο μέσος άντρας τις θεωρεί ξενέρωτες).

Kristen Stewart

Όντας η έμπνευσή μου για το άρθρο όταν χτές πήγα και την είδα στο "Snowhite and Huntsman" αξίζει να είναι η πρώτη της λίστας. Απ΄το "Twilight" και μετά έχει περάσει σαν μια απ΄τις πιο σέξυ γυναίκες του πλανήτη (για να μην ξεκινήσω να λέω για τον Pattinson....) και την καλούν συνέχεια για φωτογραφήσεις και μπλα μπλα μπλα. Μα γιατί όμως;;; Τους μάγεψε η κοψιά junkie που έχει;;; Το μαλλί που φαίνεται λαδωμένο σε όλες τις ταινίες;;;Το σώμα που είναι ένα βήμα απ΄την νευρική ανορεξία ή τα αυτάκια που νομίζεις ότι είναι η χαμένη αδελφή του Legolas απ΄τον Άρχοντα;;;

Pippa Middleton

Τέτοιον άκυρο ντόρο, όσο αυτόν που έγινε για την αδελφή της συζύγου του Πρίγκηπα της Αγγλίας William, δε θυμάμαι όσο ζω...Το μόνο ενδιαφέρον που έχει για μένα είναι το όνομά της. Καταρχήν αν δεν άκουγα ότι ήταν 28, πέρσι που έγινε ο γάμος, δε θα το πίστευα. 35+ άνετα την έκανα. Έμοιαζε για μητέρα ή θεία της Kate και όχι αδελφή της. Όσο για τα "απίστευτα" οπίσθιά της, που πολλές γυναίκες στην Αγγλία τα είχαν ως πρότυπο για να κάνουν πλαστική εκεί (ασχολίαστο...), απλά δείτε αυτό....


Kate Moss


Tο πιο καλοπληρωμένο και περιζήτητο μοντέλο της τελευταίας 10ετιας... Όπως θα έλεγε και ο μεγάλος Βασίλης Αυλωνίτης "Ω ρε που πάμε, που πάμε". Μέτριο πρόσωπο (και είμαι επιεικής), άστηθη και ο ορισμός της νευρικής ανορεξίας. Κάτι τέτοιες έχουν καταστρέψει τις καθημερινές γυναίκες. Απλά ντροπή και αίσχος...

Emma Watson
Θυμάμαι να την βλέπω στα πρώτα "Harry Potter" και να προβλέπω ότι θα γίνει μια πολύ όμορφη γυναίκα. Έφτασε 22 χρονών και θα μπορούσε να παίζει πάλι στις πρώτες ταινίες. Δεν φτάνει που δεν άλλαξε καθόλου το σώμα της και όλη η φιγούρα της απ'όταν ήταν 11-12, έκοψε και το μαλλί πολύ κοντό, μοιάζοντας πια σαν αγοράκι και το αποτελείωσε. Παρ'όλα αυτά φιγουράρει στις πρώτες θέσεις αντρικών sites που επέλεξαν τις πιο σέξυ γυναίκες για το 2012....

Gwyneth Paltrow

Ποτέ δεν κατάλαβα για ποιόν λόγο θεωρείται ποθητή αυτή η γυναίκα. Μια πολύ μέτρια κοκκαλιάρα ξανθιά, που είναι και παγοκολώνα, τουλάχιστον απ'αυτό που βγάζει απ΄τις κινήσεις της και το πως μιλάει.

Sarah Jessika Parker

Άλλο ένα πρότυπο γυναίκας για τις σημερινές κοπέλες...Οκ οκ, δέχομαι ότι είναι λόγω της σειράς "Sex and the City". Γιατί κυρίες μου, εκεί είναι ωραία ή σέξυ;;; Πραγματικά δεν πάμε καλά όμως... Τουλάχιστον υπάρχει δικαιοσύνη μια και ψηφίστηκε απ΄τους αναγνώστες ενός απ΄τα μεγαλύτερα περιοδικά στον κόσμο (Maxim) ως "unsexiest woman alive".

Natalie Portman

Ισχύει περίπου ότι και για την Emma Watson. Όμορφο και γλυκό προσωπάκι, που δε σου βγάζει όμως τίποτα παραπάνω. Και αν η σκηνή της στο "Black Swan" που φιλιέται με την Mila Kunis ψηφίστηκε στις πιο ερωτικές σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου, αυτό μάλλον οφείλεται στην δεύτερη.

Anne Hathaway

H αλήθεια είναι ότι σαν ομορφιά μου άρεσε η Αγγλίδα (το έχουν τελικά στο DNA τους οι Αγγλίδες το ξενέρωτο...) ηθοποιός από πάντα...Αλλά μόλις την είδα με την στολή της Catwoman σε αφίσες και τρέιλερ του νέου Batman, αναθεώρησα. Όποια γυναίκα φοράει την δερμάτινη αυτή στολή και δε σου κάνει αίσθηση, είναι απλά ξενέρωτη.

11 σχόλια:

  1. etsi!na mpainoun siga-siga ta pragmata sti thesi tous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα έχουμε ονομάσει πια το ανορεξικό, ωραίο και σέξυ και βλέπεις τα κοριτσάκια σήμερα (μεγάλα και μικρά) να παίρνουν 500 γραμμάρια και να διαλύεται η ψυχολογία τους ή να χάνουν 1 κιλό (ενώ είναι σκελετοί)και να κάνουν πάρτυ!

      Διαγραφή
  2. Εχω να κανω παρέμβαση με διαφωνία... Η Natalie Portman ειναι και σέξυ και όμορφη. Για την Κρίστεν μπορώ να πώ ότι είναι πολύ σέξυ αλλά δεν είναι ΤΟΣΟ όμορφη. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι σέξυ και όμορφο έχουν διαφορα!!! Μην μου πείτε ότι ότι ρόλο και να έχει παίξει η Portman δεν ήταν σέξυ. Το σέξυ έχει να κάνει με ένα πακέρο που σου προσφέρει μια γυναίκα και συμπεριλαμβάνει τον τροπο ομιλίας, το πως χρησιμοποιεί το σώμα, το περπάτημα, το ντύσιμο κλπ. Άρα κάποιες είναι άδικα σε αυτήν τη λίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά το σέξυ με το όμορφο έχουν διαφορά.γιαυτό το τονίζω το σέξυ. Πχ οι Eva Mendez και Salma Hayek δεν είναι ιδιαίτερα όμορφες αλλά είναι απίστευτα σέξυ.Έτσι κ κάποιες από τις πάνω είναι όμορφες ως χαρακτηριστικά αλλά δεν σου βγάζουν κάτι.Για την Kristen Stewart πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα απ΄τα 2. Ειδικά στην χτεσινή ταινία, η ύπαρξη της στις ίδιες σκηνές με την Charlize Theron ήταν καταδικαστική. Έβλεπες τα 2 άκρα! Η Portman τώρα θα φαίνεται πάντα σαν 15χρονο κοριτσάκι (ή αγοράκι καμμιά φορά),όπως και η Watson.Γλυκύτατο πρόσωπο, με ωραία χαρακτηριστικά και μόνο.
    Όπως και να έχει η κάθε γνώμη είναι σεβαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κάτι ακόμα. Η Kristen Stewart δε φαίνεται ότι είναι όλη την ώρα υπο την επήρρεια ναρκωτικών;;; Απλανές βλέμμα και μισόκλειστα μάτια είναι το κλασσικό μοτίβο σε όποια ταινία την έχει πάρει το μάτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την Stewart το κουβεντίαζω...Για την Portman εχω να πώ οτι έχεις μείνει στο Λεον και το Star Wars, αν και εκεί είναι η Queen Padme που όλοι θα είθελαν στο βασιλειό τους... Ξεχνάς το Black Swan, No Strings Attached (βλαχο-κομμωδία με την Πορτμαν θεά), My Blueberrie Nights, Closer για να πώ μόνο μερικές. Το κορίτσι απλά δεν είναι η τύπου Mendez που σε ρίχνει στο βούρκο, με ουίσκια και Καρρά στο φούλ όταν σε χωρίσει. Αντίθετα είναι κορίτσι τύπου πάμε διακοπές και είναι στο μπαράκι που έτυχες και εσύ, προκύπτει κοινός γνωστός και περνάς 15 μέρες καλοκαιρινό μπανάκι, σεξάκι με ερωτισμό, ποτάκια σκατάκια, και σου μένει η γλυκιά ανάμνηση. Με άλλα λόγια είναι η καθημερινή ομορφιά που άμα την πετύχεις σε κανένα μπαράκι δεν παίρνεις τα μάτια σου από πάνω της και την αλλη μέρα λες στο φιλαράκι σου "ασε φιλεεεε... εχθές είδα ένα τρισδιάστατο μωρό!!" Όσο για το πρόσωπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλες αυτές τις ταινίες που λες τις έχω δει, ακόμα και το Blueberry Nights(ως το τέλος μάλιστα...με θεωρώ ήρωα!) όπου φαντάσου θυμόμουν μόνο την Rachel Weisz(αυτή ΝΑΙ)να παίζει και όχι την Portman(τόσο πολύ εντύπωση μου έκανε). Τι να πω...Γούστα είναι αυτά. Για να το πω απλά, ούτε μια φορά δεν υπήρξα "εγέρθητος" σε ταινία της Portman.Ούτε καν στο Black Swan, όπου χαμουρεύεται με το(3διάστατο που λές κ εσύ)μωρό Mila Kunis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά διαφωνούμε....Και όχι 3 διάστατη η Kunis!!!! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!!!!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε λοιπόν. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες.

      Διαγραφή
    3. http://www.examiner.com/article/esquire-magazine-names-actress-mila-kunis-as-2012-sexiest-woman-alive

      Ένα άρθρο που με επιβεβαιώνει...Οι αναγνώστες του Esquire ανέδειξαν την Mila Kunis "sexiest woman alive"

      Διαγραφή