Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Οι "ομορφάντρες" του Euro

  Ένα απ΄τα κλασσικά επαγγέλματα που τραβάνε τα βλέμματα των γυναικών είναι αυτό των ποδοσφαιριστών. Πολλοί ποδοσφαιριστές χωρίς να είναι ιδιαίτερα ωραίοι, είναι πολύ ποθητοί και ποζάρουν ως μοντέλα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που είναι τόσο άσχημοι που έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στον ποδοσφαιρικό χώρο.
Ας δούμε αυτόν που ξεχωρίζει από κάθε εθνική που θα συμμετέχει στο EURO ανά όμιλο.

Α' Όμιλος
Πολωνία: Jakub Wawrzyniak

Παίχτης που γνωρίσαμε και στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, πριν 3 χρόνια και είχε ξεχωρίσει από τότε με την "ομορφιά" του.

Τσεχία: Frantisek Rajtoral

Αν και γενικά δεν είναι και τόσο χάλια το δεξί μπακ της Viktoria Plzen, αυτή η μύτη και το πλατινέ μαλλί του δίνουν την πρωτιά.

Ρωσία: Roman Sharonov

Τι βρίσκει κανείς αν ψάχνει... Μαλλί λαδωμένο, πρόσωπο 50χρονου και αυτιά που πιάνουν άνετα σταθμούς ραδιοφώνου, για τον κεντρικό αμυντικό της Rubin Kazan, που παίρνει με διαφορά τον τίτλο του πιο άσχημου της εθνικής του.

Ελλάδα: Γιώργος Καραγκούνης

Κλασσική αξία στον τομέα αυτόν, ο αρχηγός της Εθνικής μας. Μέχρι και ανέκδοτο έχει βγει, στο οποίο κερδίζει άνετα τον Κουασιμόδο, σε διαγωνισμό ασχήμιας.

B' Όμιλος
Ολλανδία: Dirk Kuyt

Επειδή είμαι σίγουρος ότι τώρα που τον βλέπετε απορείτε τί σας θυμίζει, να σας βοηθήσω. Μοιάζει με τον Sloth, το τέρας απ΄την ταινία "Goonies".

Γερμανία: Mesut Ozil

O Γερμανός, με τούρκικη υπηκοότητα, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι.

Δανία: Thomas Kahlenberg

Το παλικάρι δεν είναι και χάλια αλλά επειδή έπρεπε να βάλω κάποιον οπωσδήποτε, το πηγούνι και τα αυτάκια που πετάνε, καθώς και όλη η φάτσα που θυμίζει Ρώσο bodyguard, του δίνουν την θέση αυτή.

Πορτογαλία- Eduardo

Από που ν'αρχίσεις και που να τελειώσεις με τον τερματοφύλακα της Πορτογαλίας... Δε θα μιλήσω. Μια εικόνα είναι όσες 1000 λέξεις.

Γ' Όμιλος
Ισπανία: David Silva

Άτυχος και ο μέσος της Manchester City. Έπεσε σε φάση που η Ισπανία έχει πολλά ομορφόπαιδα και είναι ο πιο άσχημος με διαφορά απ'τους άλλους.

Ιρλανδία: Keith Andrews

Αυτό είναι που λέμε, μετωπική με τραίνο...

Ιταλία: Christian Maggio

Μάλλον βιάστηκα να χρησιμοποιήσω την ατάκα περί μετωπικής....(χιχιχι). Το σαγόνι κοντεύει να φτάσει στα αυτιά και όλο το πρόσωπο μοιάζει σαν να το έχει τσιμπήσει σφήκα...

Κροατία: Luka Modric

Και μόνο ότι έκανα 5 λεπτά για να αποφασίσω ποια φωτογραφία να βάλω, για να δείξω το πόσο άσχημος είναι ο Κροάτης μέσος, δείχνει πολλά. Μες το τοπ-5 του Euro σίγουρα.

Δ' Όμιλος
Γαλλία: Frank Ribery

Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά. Φόβος για εφιάλτες. Ο Γάλλος όπως αντιλαμβάνεστε είναι σε άλλο επίπεδο...Τι να μας πουν τα υπόλοιπα γατάκια...

Αγγλία: Wayne Rooney

Διάφοροι κακοήθεις, λένε ότι μοιάζει με τον Shrek. Εγώ φυσικά δεν το πιστεύω....

Ουκρανία: Andriy Pyatov

Επειδή βγάζω 20αδα για πλάκα απ΄τους 23 που έχουν οι Ουκρανοί και για να βρω τον χειρότερο θέλω κανάν μήνα, βάζω αυτόν για να τελειώνω.

Σουηδία: Zlatan Ibrahimovic

Ο τύπος είναι παιχταράς!!!Απλά!Αλλά δεν παύει να είναι κακάσχημος.Αυτή η μύτη είναι θάνατος...

Υ.Γ. Εντυπωσιακό είναι ότι οι πιο πολλοί απ'τους παραπάνω είναι οι καλύτεροι παίκτες των εθνικών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου