Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

O Τούρκος Chuck Norris

Και όμως βρήκα τον Τούρκο Chuck Norris σε μια παλιά ταινία δράσης της Τουρκίας (βέβαια όταν ο τυπάς έκανε ταινίες δράσης, ο Chuck δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα στο μυαλό της μητέρας του). To όνομά του είναι Cuneyt Arkin και έχει πρωταγωνιστήσει σε περίπου 250 ταινίες δράσης.
Έγινε γνωστός απ΄την ταινία "The Man Who Saved The World (Dunyayi Kurtaran Adam στα τούρκικα), το οποίο είναι γνωστό ως το "Τούρκικο Star Wars". Το βασικότερο προτέρημά του όμως είναι η γνώση πολεμικών τεχνών. Απλά δείτε τι κάνει με τα "φονικά" του πόδια. Φυσικά το τελείωμα της μάχης είναι όλα τα λεφτά.


Νομίζετε ότι αυτά γίνονται έτσι απλά;;; Δεν νομίζω...Δείτε την προπόνησή του και θα καταλάβετε!
(Η μουσική επίσης είναι πολύ μπροστά)


Τι;;;;; Ακόμα δεν πειστήκατε για την αξία του;;; Πάρτε άλλα 2 (απ΄τα πολλά) video με μάχες του. Στο πρώτο προσέξτε τις χατζάρες με τις οποίες μάχονται, ενώ στο 2ο δείτε την ικανότητα του στο τόξο, που ρίχνει 10 βέλη σε 2 δευτερόλεπτα. Ο καλός, ποιοτικός κινηματογράφος που όλοι αγαπήσαμε..



Για το τέλος, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο κάποιος ενδιαφέρεται να δεί ολόκληρο το Τουρκικό Star Wars (υπάρχει ανωμαλία στον κόσμο), το παραθέτω παρακάτω. Θα μου πείτε είναι στα τούρκικα και δεν καταλαβαίνετε τίποτα, θα σας πω, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ;


2 σχόλια:

  1. sas ponaei o tourkos chuck norris kompleksikoi xoxoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλους τους πονάει ο τούρκος Τσακ...γι'αυτό και δεν του έχουν δώσει κανα Όσκαρ ή καμιά Χρυσή Μπάλα(-Χρυσή Σφαίρα κύριε Νίκο μου.-Πέστο κ έτσι).

      Διαγραφή