Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Basket League Part 1

Μετά από απουσία 4 μηνών περίπου η Basket League (Α1 για τους παλιούς) επιστρέφει αυτό το Σαββατο-Κύριακο. Μάλιστα ξεκινάει όπως τελείωσε, αφού στην 1η αγωνιστική θα αναμετρηθούν οι 2 φιναλιστ των περσινών Τελικών, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και μάλιστα στην ίδια έδρα (Σ.Ε.Φ.) που ο Πρωταθλητής Παναθηναϊκός, κάνοντας το 2ο break, κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά η διαφορά των 2 μεγάλων με τους υπόλοιπους είναι χαώδης, έτσι χάνεται εκ των προτέρων οποιαδήποτε ελπίδα έκπληξης για το ποιοι θα διεκδικήσουν και φέτος το πρωτάθλημα. Παρ'όλα αυτά υπάρχουν ομάδες με ταλέντο που θα παλέψουν για τις υπόλοιπες θέσεις και το πιο ευχάριστο είναι ότι τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν (και προβλέπεται να πρωταγωνιστούν και φέτος) ομάδες της επαρχίας. Αλλά ας δούμε τις ομάδες μια προς μια (7 σήμερα και 7 αύριο) οι οποίες θα συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Απόλλωνας Πάτρας
Ο Απόλλωνας είναι απ΄τις πιο παραδοσιακές ομάδες της κατηγορίας συμμετέχοντας 27 χρονιές σε αυτήν. Πέρσι είχε μια καλή χρονιά, τερματίζοντας 8ος, θέση που τον έβαλε στα Playoffs. Εκεί βέβαια βρέθηκε αντιμέτωπος με τον 1ο Ολυμπιακό και αποκλείστηκε με 2-0,αν και στο 2ο ματς στην Πάτρα δυσκόλεψε πολύ τους Ερυθρόλευκους. Σημαντικές απώλειες σε σχέση με πέρσι είναι ο Eric McCollum που πήγε στον Πανιώνιο και ο Larry Terner που πήγε στον Πανελευσινιακό. Οι Πατρινοί όμως δεν μείναν με σταυρωμένα τα χέρια και έκαναν αρκετές μεταγραφές εκ των οποίων ξεχωρίζουν οι:
  • Paul J. Hill Jr.: Ο Αμερικάνος γκαρντ αγωνιζόταν πέρσι στην Λετονία με τη φανέλα της Jekabpils, έχοντας 15.6 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ ανά αγώνα.
  • Daniel Lenny: 28χρονος Αμερικάνος φόργουορντ που πέρσι αγωνιζόταν στο Ισραήλ και την Maccabi Kyryat Gat (2η κατηγορία) και είχε μ.ο. 23.5 και 10.1 ριμπάουντ.
  • Jeremiah Wilson: Ο 25χρονος Αμερικάνος φόργουορντ αγωνιζόταν πέρσι στο τσέχικο πρωτάθλημα με την NH Ostrava, όπου μέτρησε 13 πόντους και 7.8 ριμπάουντ ανά αγώνα.
  • Demarius Bolds: Και αυτός αγωνιζόταν στην Τσεχία με τη φανέλα της BC Colin. Εκεί ο 29χρονος Αμερικάνος γκαρντ μέτρησε 17.3 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά αγώνα.
Σημαντική παρουσία στο ρόστερ της αχαϊκής ομάδας είναι και ο 36χρονος Vladimir Petrovic-Στεργίου που πέρσι είχε μέσο όρο 12.7 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ με τη φανέλα των Πατρινών.
Άρης
Ο πάλαι ποτέ "Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ" με τα 10 πρωταθλήματα, τα 8 κύπελλα και τα 3 ευρωπαϊκά τρόπαια, δε θυμίζει σήμερα τίποτα από εκείνη την μεγάλη ομάδα. Ταλαιπωρημένος από χιλιάδες οικονομικά προβλήματα αλλά με χιλιάδες κόσμο να τον στηρίζει, ξεκινάει και φέτος με σκοπό τη παρουσία του στα Playoffs και από κει και πέρα ότι καλύτερο. Πέρσι τερμάτισε στην 6η θέση και αντιμετώπισε στα Playoffs τον Πανιώνιο, απ΄τον οποίον αποκλείστηκε στον 1ο γύρο, αν και τον κέρδισε εντός έδρας και πάλεψε το 3ο ματς μέχρι τέλους. Στο μεταγραφικό παζάρι ο Άρης λόγω των οικονομικών προβλημάτων κινήθηκε μόνο για νέους και ελπιδοφόρους παίχτες, με τον μόνο έμπειρο παίχτη να είναι ο Γιάννης Αθηναίου απ΄τον Πανιώνιο, με τον οποίο είχε πέρσι 4.4 πόντους και 1.8 ριμπάουντ (και άλλες τόσες ασίστ) ανά αγώνα. Απ΄τους νέους παίχτες που πήρε η καλύτερη επιλογή για πολλούς ήταν ο Νίκος Γκίκας. Ο 22χρονος γκαρντ έκανε εκπληκτική χρονιά πέρσι στην Α2 με τον Φιλαθλητικό (φτάνοντας μια ανάσα απ΄την άνοδο στην Α1), μετρώντας 13.7 πόντους (47% στα τρίποντα), 5.6 ασίστ, 3.7 ριμπάουντ και 1.8 κλεψίματα. Απ΄την περσινή ομάδα αυτοί που αναμένεται να τραβήξουν το κουπί είναι οι:
  • Λευτέρης Μποχωρίδης: Το πιο "hot" όνομα του καλοκαιριού, τον οποίον όμως ο Άρης κατάφερε να κρατήσει παρά τις "σειρήνες" από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο 19χρονος γκαρντ έκανε πέρσι μια μέτρια χρονιά αφού είχε 3.7 πόντους και 1.2 ριμπάουντ σε 12.5 λεπτά. Φέτος όμως και μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Νέων το καλοκαίρι (12.1 πόντους και 5.2 ριμπάουντ), ο Αγγέλου προβλέπεται να του δώσει πιο πολύ χρόνο και εμπιστοσύνη.
  • Αλέξανδρος Βεζένκοφ: Ο 18χρονος Βούλγαρος είναι το 2ο μεγάλο ταλέντο του Άρη και ένας παίχτης που όλοι οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα έχει μεγάλη καριέρα. Πέρσι όπως και ο Μποχωρίδης δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής (14.4 λεπτά) και είχε 4.1 πόντους και 2.6 ριμπάουντ. Παρ'όλα αυτά όμως πήρε το βραβείο καλύτερου νέου παίχτη του πρωταθλήματος (2ος ήταν ο Μποχωρίδης). Ο Βεζένκοφ το καλοκαίρι αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 18 και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 22.4 πόντους ανά αγώνα, ενώ είχε και 10.2 ριμπάουντ.
  • Μιχάλης Πελεκάνος: Ο έμπειρος φόργουορντ ήταν πέρσι ο καλύτερος παίχτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έχοντας 11.6 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 1.5 κλεψίματα.
  • Jeremy Hunt: O 30χρονος γκαρντ είναι ο μόνος Αμερικάνος που έχει στη σύνθεση του ο Άρης. Πέρσι είχε 7.7 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ.
  • Αντώνης Ασημακόπουλος: Άλλος ένας έμπειρος παίχτης που πέρσι βοήθησε αρκετά τους Κιτρινόμαυρους. Ο 34χρονος φόργουορντ τελείωσε τη χρονιά με 8.8 πόντους (47% στα τρίποντα) και 5.5 ριμπάουντ.
Ηλυσιακός
Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην Basketball League, η οποία κάθε χρόνο σώζεται οριακά, τερματίζοντας πάντα 1-2 θέσεις πάνω απ΄τις θέσεις του υποβιβασμού. Ειδικά πέρσι η ομάδα των Ιλισίων κέρδισε τη παραμονή στο τελευταίο δευτερόλεπτο της κανονικής περιόδου, μια και αν και έχασε απ΄το Περιστέρι με 1 πόντο στον τελευταίο αγώνα, υπερτερούσε στην 3πλη (Περιστέρι-Ηλυσιακός-Πανελευσινιακός) ισοβαθμία και παρέμεινε (το Περιστέρι έπρεπε να κερδίσει με 4+ πόντους).  Μεγάλο ξεκαθάρισμα το καλοκαίρι και αρκετές μεταγραφές, με στόχο και φέτος την παραμονή. Απ'αυτές ξεχωρίζουν οι:
  • Marland Smith: Απόφοιτος του Missuri State, ο 22χρονος Αμερικάνος γκαρντ, είχε πέρσι 9.8 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά αγώνα στο NCAA.
  • Cheikh Mdodj: Ο 26χρονος Σενεγαλέζος σέντερ αποκτήθηκε απ΄το πανεπιστήμιο του Cincinnati, όπου ξεχώρισε για τα αμυντικά του προσόντα έχοντας 2.7 μπλοκ ανά αγώνα στο NCAA (επίσης είχε 5.1 πόντους και 4.7 ριμπάουντ).
  • Kevin Anderson: Ο 25χρονος Αμερικάνος γκαρντ αγωνίστηκε πέρσι σε 3 διαφορετικές ομάδες (και πρωταθλήματα) με τελευταία να είναι η ιταλική Cantu. Εκεί σε 9 ματς είχε μόλις 2.4 πόντους και 1.1 ασίστ.
  • D.J. Stevens: O 23χρονος Αμερικάνος φόργουορντ είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Memphis. Εκεί είχε πέρσι 7.7 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 2.8 μπλοκ (!!!) ανά αγώνα. Η έφεση του στα μπλοκ, δικαιολογείται απ΄το γεγονός ότι είχε το μεγαλύτερο επιτόπιο άλμα στο NCAA (1.02 μέτρα).
Απ΄τους περσινούς παίχτες 2 είναι αυτοί που αξίζουν ιδιαίτερης μνείας. Αυτοί είναι ο Νίκος Χατζής και ο Περικλής Δορκοφίκης. Ο Χατζής αγωνίζεται για 5η χρονιά στην ομάδα και πέρσι είχε 7.2 πόντους και 1.5 ριμπάουντ, ενώ ο Δορκοφίκης είναι ένας πολύ έμπειρος παίχτης που πέρσι είχε 6.9 πόντους και 2.9 ριμπάουντ.

Ίκαρος Χαλκίδας
Ο Ίκαρος Χαλκίδας δεν είναι άλλος απ΄τον Ίκαρο Καλλιθέας ο οποίος μετακόμισε από φέτος στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που συμμετέχει στο πρωτάθλημα, στο οποίο πέρσι τερμάτισε 7ος (καλύτερη βαθμολογική θέση στην ιστορία του) και συμμετείχε για 1η φορά στα Playoffs. Εκεί όμως έπεσε πάνω στον μετέπειτα πρωταθλητή Παναθηναϊκό και αποκλείστηκε χωρίς να προβάλλει καμία αντίσταση. Αρκετές απώλειες για τον Ίκαρο (Vrkic, Γιαννακίδης, Faye, Gibson, Κυρίτσης) αλλά και πολλές νέες αφίξεις με σημαντικότερες αυτές των:
  • Ivan Aska: 23χρονος Αμερικάνος φόργουορντ που πέρσι αγωνιζόταν στο Βέλγιο με τη φανέλα των Leuven Bears. Εκεί ο Aska είχε 14.1 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά αγώνα.
  • Dominique Sutton: Άλλος ένας 23χρονος Αμερικάνος, ο οποίος όμως αγωνίζεται ως γκαρντ και πέρσι αγωνιζόταν στο NBDL με τη φανέλα των Tulsa 66ers. Στην αναπτυξιακή λίγκα (όπως είναι η ελληνική μετάφραση του NBDL) ο Sutton μέτρησε 10.2 πόντους και 6.2 ριμπάουντ.
  • Romel Beck: O 31χρονος Μεξικανός φόργουορντ έχει αγωνιστεί και πριν 2 χρόνια με τη φανέλα του Ίκαρου έχοντας περίπου 15 πόντους ανά αγώνα. Πέρσι ο Beck αγωνιζόταν στο Ισραήλ και την Bnei Herzliya όπου και είχε 18.9 πόντους και 2.7 ριμπάουντ. Ο Beck είναι γνωστός για την σταυρωτή ντρίμπλα που έκανε στον Kobe Bryant σε αγώνα για το Παναμερικανικό Πρωτάθλημα του 2007, βάζοντας 3ποντο και παίρνοντας και το φάουλ απ΄τον διάσημο αντίπαλό του (για το βίντεο πατήστε εδώ).
  • Darrin Govens: Ο 25χρονος Αμερικάνος γκαρντ αγωνιζόταν και αυτός πέρσι στο Ισραήλ με τη φανέλα της Ironi Kiryat Ata. Εκεί έκανε μια πολύ καλή χρονιά, έχοντας 19.6 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ ανά αγώνα.
  • Sasa Borovnjak: Απόφοιτος του πανεπιστημίου του Penn State, ο 24χρονος Σέρβος φόργουορντ. Εκεί είχε τη τελευταία του χρονιά, 7.4 πόντους και 3.6 ριμπάουντ.
  • Νίκος Παπανικολόπουλος: Για να μη λέμε μόνο για τους ξένους, ο 34χρονος έμπειρος γκαρντ είναι μια πολύ καλή προσθήκη. Πέρσι αγωνιζόταν στον Πανελευσινιακό, τον οποίον και βοήθησε να παραμείνει στην κατηγορία, έχοντας 9.1 πόντους και 1.7 ασίστ ανά αγώνα.
K.Α.Ο.Δ.
Η ομάδα της Δράμας συμμετέχει για 2η χρονιά στην Basket League και έχει ως στόχο φέτος την συμμετοχή στα Playoffs, συμμετοχή που έχασε πέρσι στην ισοβαθμία απ΄τον Απόλλωνα Πάτρας (οι Πατρινοί κέρδισαν με 13 πόντους το 2ο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ είχαν χάσει μόλις με 3 στο 1ο). Αρκετές μεταγραφές για τους Δραμινούς και ας δούμε τις σημαντικότερες:
  • Julian Vaughn: O 25χρονος Αμερικάνος σέντερ αγωνιζόταν πέρσι στην Κύπρο και τον Κεραυνό, με τη φανέλα του οποίου είχε 10.7 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 1 μπλοκ ανά αγώνα.
  • Lazeric Jones: Ο 23χρονος Αμερικάνος γκαρντ φορούσε πέρσι τη φανέλα της Maccabi Rishon, με την οποία είχε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ 12 πόντους, 3.4 ασίστ, 2.8 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα ανά αγώνα.
  • Christian Polk: Στο NBDL και τους Springfield Armor, αγωνιζόταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο 26χρονος Αμερικάνος γκαρντ. Εκεί ο Polk είχε 9.4 πόντους και 2.1 ριμπάουντ ανά αγώνα.
  • Λίνος Χρυσικόπουλος: Ο 21χρονος φόργουορντ είναι απ΄τους παίχτες που πολλοί περίμεναν ότι θα έχουν φοβερή εξέλιξη, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί πολλές φορές όταν ήταν 17-18 και φορούσε τη φανέλα του Άρη να τον αποκτήσει. Ως τώρα πάντως ο Κερκυραίος παίχτης δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και ελπίζει να κάνει την αρχή με τη φανέλα της Δράμας. Πέρσι ο Χρυσικόπουλος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, έχοντας 2.3 πόντους και 1.8 ριμπάουντ σε 12 αγώνες, μην έχοντας όμως πολύ χρόνο συμμετοχής (11.5 λεπτά).
  • Nikola Markovic: O 24χρονος Σέρβος σέντερ αγωνιζόταν πέρσι στην Σερβία, μοιράζοντας τη χρονιά σε Radnicki και Vojvodina. Με την 1η είχε μ.ο. 11.8 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 25 αγώνες και με την 2η είχε 6 πόντους και 4.9 ριμπάουντ σε 16 αγώνες.
  • Filip Covic: Άλλος ένας Σέρβος που αγωνιζόταν πέρσι στην Vojvodina. Ο 24χρονος γκαρντ είχε στη σέρβικη ομάδα 5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Απ'αυτούς που παρέμειναν απ΄την περσινή ομάδα, αξίζει να αναφέρουμε τον Edin Bavcic. Ο 29χρονος Βόσνιος σέντερ είχε πέρσι στο πρωτάθλημα 7.9 πόντους και 3.6 ριμπάουντ.

Κολοσσός Ρόδου
Ο Κολοσσός έχει εξελιχθεί σε μόνιμο θαμώνα της κατηγορίας, αφού απ΄τη σεζόν 2007-2008 αγωνίζεται σε αυτήν ανελλιπώς. Πέρσι δεν κατάφερε να συμμετέχει για 4η σερί χρονιά στα Playoffs αφού τερμάτισε στη 10η θέση. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αντικατασταθούν πολλοί παίχτες, με τις σημαντικότερες αφίξεις να είναι αυτές των:
  • Taylor Smith: O 22χρονος Αμερικάνος φόργουορντ είναι απόφοιτος του κολεγίου Stephen F. Austin, όπου πέρσι είχε 15.7 πόντους, 9.2 ριμπάουντ και 2.8 μπλοκ ανά αγώνα, ενώ είχε 69.4% στα δίποντα.
  • Matt Rum: Απόφοιτος του κολεγίου William&Mary. Εκεί ο 24χρονος Αμερικάνος γκαρντ είχε πέρσι 5.3 πόντους και 4.8 ριμπάουντ.
  • Trevis Simpson: O 22χρονος Αμερικάνος γκαρντ είναι απόφοιτος (και αυτός) του κολεγίου NC Greensboro. Εκεί στην τελευταία του χρονιά πέρσι είχε 18.7 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά αγώνα.
  • Άγγελος Τσάμης: Μετά από διάλειμμα ενός έτους πέρσι που αγωνίστηκε στην Limoges, ο 32χρονος γκαρντ επιστρέφει στον Κολοσσό που αγωνιζόταν απ΄το 2008, πετυχαίνοντας πάνω από 1000 πόντους με την φανέλα του. Πέρσι στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Τσάμης είχε 5.7 πόντους, 2.8 ασίστ και 2 ριμπάουντ ανά αγώνα.
  • Chad Prewitt: O 33χρονος Αμερικάνος φόργουορντ έχει μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκό μπάσκετ αφού αγωνιζόταν για χρόνια στην Γερμανία. Πέρσι αγωνίστηκε στην Γεωργία με τη φανέλα της MIA Academy, έχοντας μέσο όρο 9.8 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ.
  • Νώντας Παπαντωνίου: Ο 23χρονος γκαρντ ήταν απ΄τους λίγους που διασώθηκαν απ΄το περσινό ναυάγιο του Περιστερίου, έχοντας 11.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 3.5 ριμπάουντ ανά αγώνα και εξαργύρωσε τη καλή του χρονιά με τη μεταγραφή του στον Κολοσσό.
Απ΄την περσινή ομάδα πολύ αξιόλογος παίχτης είναι ο Bambale Osby. Ο 26χρονος Κονγκολέζος σέντερ αν και ήρθε πέρσι στον Κολοσσό στα μισά της χρονιάς, είχε 8.7 πόντους και 5.5 ριμπάουντ σε 13 αγώνες.

Νέα Κηφισιά
Παρθενική συμμετοχή για την αθηναϊκή ομάδα, η οποία κατάφερε μέσα σε 9 χρόνια να ανέβει 6 κατηγορίες και να βρίσκεται σήμερα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Στα οποία, αν κρίνουμε απ΄τις μεταγραφές που έγιναν απ΄την διοίκηση της ομάδας, έχουν σκοπό να μείνουν για χρόνια. Αποκτήθηκαν παίχτες (κυρίως Έλληνες) με εμπειρία στην Basket League, καθώς και 3 Αμερικάνοι:
  • Νίκος Λιακόπουλος: Ο 30χρονος γκαρντ έρχεται από μια πολύ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανελευσινιακού τον οποίον και βοήθησε να παραμείνει στην κατηγορία. Συγκεκριμένα ο Λιακόπουλος είχε μέσο όρο 15.3 πόντους, 4.7 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ.
  • Δημήτρης Τσαλδάρης: Άλλος ένας πολύ έμπειρος παίχτης και ένας απ΄τους καλύτερους Έλληνες σκόρερ τα τελευταία χρόνια, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Πέρσι ξεκίνησε τη χρονιά στον Κολοσσό Ρόδου όπου και αγωνίστηκε σε 10 αγώνες και είχε 12.1 πόντους, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ιταλία και την Angelico Biella όπου σε 12 αγώνες είχε 9.3 πόντους.
  • Νίκος Μπάρλος: Εξίσου έμπειρος με τους παραπάνω ο 34χρονος φόργουορντ. Μετά από αρκετές χρονιές στο ελληνικό πρωτάθλημα (ενώ έχει και εμπειρία 2 χρόνων από Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού), ξενιτεύτηκε πέρσι για να αγωνιστεί στην Α2 της Ιταλίας με τη φανέλα της Brescia. Εκεί ο Μπάρλος είχε μέσο όρο 11.4 πόντους και 5.1 ριμπάουντ.
  • Sasa Vasiljevic: O 34χρονος γκαρντ έχει μεγάλη εμπειρία απ΄το ελληνικό πρωτάθλημα αφού έχει αγωνιστεί ήδη 4 χρονιές με 3 διαφορετικές ομάδες (ΑΕΚ, Κολοσσό Ρόδου και Ίκαρο Καλλιθέας). Πέρσι ο Βόσνιος αγωνιζόταν στην Ρουμανία με τη φανέλα της Politekhnika μετρώντας 8.7 πόντους και 3.9 ασίστ ανά αγώνα.
  • Tony Crocker: O 26χρονος Αμερικάνος φόργουορντ έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε Ουγγαρία, Ουκρανία και Φινλανδία, με τελευταίο του σταθμό την Κύπρο. Εκεί με τη φανέλα του Κεραυνού Στροβόλου, είχε μέσο όρο 13.7 πόντους και 4.9 ριμπάουντ.
  • Tony Woods: O 23χρονος Αμερικάνος σέντερ ήρθε φέτος απ΄το πανεπιστήμιο του Oregon όπου ως τελειόφοιτος είχε πέρσι 9.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.1 μπλοκ ανά αγώνα.
  • Darrius Garrett: Απ΄το ελβετικό πρωτάθλημα και την Fribourg έρχεται ο 23χρονος Αμερικάνος σέντερ, όπου πέρσι είχε 8.6 πόντους και 8.3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου