Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Οι 20 ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο για το 2013

Κάθε χρόνο πολλά αντρικά περιοδικά και sites, φτιάχνουν λίστες με τις πιο ωραίες γυναίκες. Τα περισσότερα απ'αυτά βγάζουν μια δικιά τους λίστα σύμφωνα με το γούστο του/των συντάκτη/συντακτών του, ενώ σε άλλα η λίστα καθορίζεται απ΄τις ψήφους του κοινού. Ένα τέτοιο site, το οποίο είναι απ΄τα καλύτερα αντρικά sites (αν όχι το καλύτερο) είναι το Askmen.com, με 15 εκατομμύρια αναγνώστες σε όλον τον κόσμο. Αν και το site έχει κάνει λίστα με τις 99 ωραιότερες γυναίκες, εγώ θα γράψω μόνο τις 20, αριθμώντας φυσικά ανάποδα απ΄το 20 προς το 1. Ας μην χρονοτριβώ άλλο λοιπόν...


Απ΄τις πιο ανερχόμενες ηθοποιούς και σίγουρα τις πιο ωραίες, η Stone έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο τα τελευταία 5-6 χρόνια μέσω κομεντί και κατέληξε να είναι το καινούργιο κορίτσι του Spider-Man. Πολύ ωραίο χαμόγελο,όμορφο πρόσωπο,φοβερά μάτια και κόκκινα μαλλιά. Είναι κατά τη γνώμη μου μια κοπέλα που θα έπρεπε να είναι παραπάνω στη λίστα.


Άλλη μια ηθοποιός, βρίσκεται στη θέση 19. Αρκετά όμορφη γυναίκα με εκπληκτικά μπλε μάτια που έκανε το μπαμ και έγινε γνωστή με την ταινία "500 Days Of Summer" του 2009 αλλά δεν είχε συνέχεια στην καριέρα της, έχοντας 2 χρόνια να συμμετάσχει σε ταινία. Παρ'όλα αυτά ο κόσμος την επέλεξε να βρίσκεται σ'αυτή τη θέση.


Προφανώς ο περισσότερος κόσμος δε συμφωνεί με την άποψη μου την οποία και έχω εκφράσει στο άρθρο μου για τις γυναίκες που θεωρούνται (άδικα) σέξυ και βλέποντας την με τη στολή της Catwoman ψήθηκαν και την ψήφισαν κατά κόρον. Το λέω γιατί ενώ ήταν από πάντα όμορφη (απ΄την εποχή των Brokeback Mountain και The Devil Wears Prada, που την πρωτογνωρίσαμε), πάντα θεωρούνταν μια όμορφη αλλά "κρύα" Βρετανίδα. Ας πούμε ότι επιτέλους πήρε την καταξίωση που άξιζε αυτό το πανέμορφο πρόσωπο.


Ψέμματα δε θα σας πω...Δεν την έχω ξανακούσει την κυρία. Ούτε γενικά απ΄την έρευνα που έκανα είδα στις φωτογραφίες κάτι που να δικαιολογεί την επιλογή της στην 20αδα. Αμερικανίδα ράπερ λοιπόν με μεγάλη επιτυχία της το "212". Fail και η επιλογή της και το τραγούδι. Πάμε παρακάτω...


Η έκπληξη δεν είναι το ότι βρίσκεται στην 20αδα αλλά το ότι είναι τόσο χαμηλά. Μόνιμη θαμώνας στα διάφορα Top των αντρικών περιοδικών και sites και όπως βλέπετε και στη φωτογραφία υπάρχουν 2...βασικοί λόγοι γι'αυτό. Ηθοποιός που έγινε γνωστή στο "Lost In Translation" και από τότε συμμετέχει σε αρκετές εμπορικές ταινίες με πιο πρόσφατη την συμμετοχή της στο "Hitchcock" ως Janet Leigh.


Άλλη μια άγνωστη σε μένα κοπέλα, η οποία όπως ανακάλυψα είναι μοντέλο και κόρη του τραγουδιστή του συγκροτήματος Bush. Κατά τ'άλλα περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα που λένε και στο χωριό μου.


Φωνάρα και με πολύ ωραίο στυλάκι η, γεννημένη στο Κόσοβο, Βρετανίδα τραγουδίστρια, έκανε το μπαμ φέτος στη μουσική σκηνή της Μεγάλη Βρετανίας με τα τραγούδια "Hot Right Now" και "RIP". Απ΄ότι φαίνεται όμως ο κόσμος την ξεχώρισε και για την ομορφιά της.

13. Kate Middleton

Η θέση της Δούκισσας του Cambridge, γυναίκας του Πρίγκηπα Williams δικαιολογείται απ΄το γεγονός ότι το Askmen είναι βρετανικό site . Διαφωνώ καθέτως, όπως αντιλαμβάνεστε και πάω παρακάτω.


Τι να πω γι'αυτήν την γυναίκα...Απλά κόλαση και όχι μόνο γι'αυτό που νομίζετε (και βλέπετε...). Κοντεύει τα 40 και είναι μια απ΄τις ποθητές γυναίκες στον κόσμο. Το γεγονός μάλιστα ότι απορρίπτει τη μια μετά την άλλη τις προτάσεις των περιοδικών για γυμνή φωτογράφιση, την κάνει ακόμα πιο ποθητή. Κατά τ'άλλα είναι ηθοποιός κυρίως τηλεοπτικών σειρών, με την σειρά "Mad Men" να είναι αυτή που την έκανε πιο γνωστή στο κοινό.


Μοντέλο απ΄την Ολλανδία...Μοντέλο...Μάλιστα...Υποψιάζομαι ότι το μεγάλο στήθος ήταν αυτό που την έφερε μια ανάσα απ΄την 10αδα.


Για την Emma Watson τα έχω πει σε άλλο άρθρο μου (αυτό που δίνω παραπάνω στο σχόλιο για την Αnne Hathaway). Απ΄τις πρώτες  ταινίες του Harry Potter, περίμενα να δω πως θα εξελιχθεί αυτό το όμορφο 12χρονο κοριτσάκι. Περάσαν 10 χρόνια από τότε και η Watson εξελίχθηκε σε ένα 23χρονο...κοριτσάκι. Ειδικά με το αγορέ μαλλί που είχε σε κάποια φάση πέρσι το έκανε ακόμα χειρότερο. Σαν να αρχίζει όμως σιγά σιγά να εξελίσσεται. Οψόμεθα!


24χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή απ΄την σειρά (που παίζει και στο ΕΤ1 αν δεν απατώμαι) "Downton Abbey". Αρκετά συμπαθητική φυσιογνωμία, αλλά τίποτα παραπέρα.


Τι να πεις για την Rihanna; Ωραία φωνή, πολύ καλή performer, κορμάρα και 2 μάτια που μαγνητίζουν, όπως και ένα πολύ όμορφο πρόσωπο. Άλλη μια μόνιμη θαμώνας τα τελευταία χρόνια, σε λίστες με τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου.


Μοντέλο που στην πορεία έγινε ηθοποιός. Όταν λέω ηθοποιός μη νομίζετε τίποτα οσκάρικες ερμηνείες...Ταινίες με αισθησιακές σκηνές ή με σκηνές που η Brook φοράει (όχι για πολύ συνήθως) μαγιό, εσώρουχα ή ρούχα που τονίζουν τις καμπύλες της. Εκατοντάδες εξώφυλλα για την 34χρονη που έχει βγάλει και ημερολόγια με φωτογραφίες της. Άξια βρίσκεται εδώ που βρίσκεται.


Γεννημένη στην Ουκρανία, η 30χρονη ηθοποιός ανακηρύχτηκε απ΄το Esquire πέρσι ως "sexiest woman alive". Εγώ προσωπικά την είδα και την ερωτεύτηκα στην ταινία "Forgetting Sarah Marsall". Κατα τη γνώμη που θα έπρεπε να βρίσκεται παραπάνω στη λίστα, αλλά γούστα είναι αυτά.


Χρυσή Ολυμπιονίκης στο Έπταθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πέρσι. Αυτός είναι και ο λόγος προφανώς που ψηφίστηκε στην 5η θέση.


Αμερικανίδα μοντέλο που το τεράστιο (και φυσικό) στήθος της, της άνοιξε τις πόρτες για διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ. Αν και μόλις 20 χρονών, έχει φωτογραφηθεί για όλα τα μεγάλα (αντρικά και μη) περιοδικά του κόσμου.


Τραγουδίστρια που έγινε γνωστή πρώτα ως μέλος του girl-band "Girls Aloud" και μετά ως γυναίκα του ποδοσφαιριστή της Chelsea, Ashley Cole (με τον οποίον όμως χώρισε, αφού αυτός την κεράτωσε) πλέον κάνει σόλο καριέρα και είναι κριτής στο Βρετανικό X-Factor.


Σίγουρα δεν θα την έβαζα τόσο ψηλά σε μια δικιά μου αντίστοιχη λίστα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η 22χρονη ηθοποιός είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά και μια πολύ καλή ηθοποιός. Ήδη έχει προταθεί για Όσκαρ για την ταινία "΅Winter's Bone" και φέτος θα είναι πάλι υποψήφια για την ερμηνεία της στην ταινία "Silver Linings Playbook".

AND THE WINNER IS....


Στα τέλη του 2012 η συγκεκριμένη Βρετανίδα μοντέλο και παρουσιάστρια, πήρε τον τίτλο του καλύτερου στήθους της Βρετανίας. Οπότε έτσι εξηγείται και η πρωτιά της σε αυτήν την λίστα.

Υ.Γ.Αυτή λοιπόν είναι οι 20 ωραιότερες γυναίκες σύμφωνα με τους χρήστες του Askmen.com. Αν κάποιος θέλει μπορεί να πει τη γνώμη του για το αν συμφωνεί ή όχι με την 20αδα, όπως επίσης να με κράξει αν διαφωνεί με τα δικά μου σχόλια.

2 σχόλια:

  1. Είναι πολύ ξεκάθαρο οτι αυτοί που ψηφισαν ήταν Βρετανοί κατα πολύ μεγάλο ποσοστό. Με νούμερο 1 την Holly Willoughby τι να περιμένει κανείς.

    Οσο για την Kunis στην θέση 6 φιλε Mindful.... Έλεος. Καλη αλλά ούτε κάν για 20άδα. Βέβαια για την σύγκεκριμένη λίστα ισως να είναι καλά στο 6. Όπως είπες όμως γούστα είναι αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς...και εγώ το κατάλαβα στη μέση του άρθρου περίπου γιατί δεν το είχα κοιτάξει το Top20 από πριν και τις ανακάλυπτα μια προς μια, όσο το έγραφα. Ποια Holly;Την αθλήτρια του έπταθλου μόνο να δεις, που είναι 5η φτάνει και περισσεύει.
    Όσο για την Mila Kunis,ξέρουμε τις απόψεις σου...Ίσως να περίμενες την Natalie Portman στην 20αδα, αλλά φαντάζομαι καλύπτεσαι και με την Jennifer στο 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή