Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Euroleague Playoffs μέρος 2ο

Αφού είδαμε τα ζευγάρια της Μεγάλης Τρίτης (Real-Ολυμπιακός και Barcelona-Galatasaray), σειρά παίρνουν οι υπόλοιπες 4 ομάδες οι οποίες θα παίξουν το πρώτο τους παιχνίδι τη Μεγάλη Τετάρτη. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν αντιμετωπίζει την Cska Moscow έχοντας μειονέκτημα έδρας, ενώ η Armani Milano ελπίζει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας που έχει κόντρα στην Maccabi Tel Aviv και να παραστεί στο F4 που φέτος διεξάγεται στην πόλη της.
Αλλά ας δούμε τις 4 αυτές ομάδες ξεκινώντας και εδώ απ΄την ελληνική ομάδα.

Παναθηναϊκός
Στο άρθρο μου στην αρχή του Top16 έγραφα ότι οι Πράσινοι είναι η πιο αψυχολόγητη ομάδα της διοργάνωσης ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα αρκετές φορές στο Top16. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ξεκίνησαν με 3/3 (Armani εντός, Laboral εκτός και Efes εντός) τη φάση των 16, σκορπώντας ενθουσιασμό στους οπαδούς του. Στη συνέχεια όμως έχασε τα υπόλοιπα 3 ματς (Fener εκτός, Barcelona εντός και Malaga εκτός), ματς που μπορούσε να τα χτυπήσει αλλά έχασε από δικά του λάθη (με τη Fener βέβαια έπαιξε το ρόλο του και ένα κακό σφύριγμα στο τέλος). Η νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου στο ΟΑΚΑ ξανάδωσε ελπίδα στον Παναθηναϊκό, αλλά (λιγότερο) η ήττα στην Ιταλία απ΄την Armani (ματς που και αυτό έχασαν στις λεπτομέρειες) και (ΚΥΡΙΩΣ) η ήττα στο ΟΑΚΑ απ΄την Laboral (που είχε πολλούς τραυματισμούς και ερχόταν από 7 σερί ήττες) εκμηδένισαν τις ελπίδες των Πρασίνων για 2η θέση (και πλεονέκτημα έδρας), ενώ βάλαν σε κίνδυνο και την πρόκριση τους στα Playoffs. Μάλιστα η ήττα απ΄τους Βάσκους έφερε την αποπομπή του Αργύρη Πεδουλάκη απ΄τον πάγκο και την "βάφτιση" του Αλβέρτη σε πρώτο προπονητή. Με 2 νίκες στα επόμενα 4 ματς όμως ο Παναθηναϊκός πήρε τη 4η θέση και την πρόκριση. Ο ΠΑΟ στο Top16 είχε τη καλύτερη άμυνα αφού δεχόταν μόλις 68.4 πόντους, αλλά δε τα πήγαινε καλά στην επίθεση που σκόραρε μόλις 68.6 πόντους (2η χειρότερη επίθεση στο Top16). Για να δούμε ποιοι ξεχώρισαν ως τώρα απ΄τους Πράσινους:
  • Δημήτρης Διαμαντίδης: O 33χρονος αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν πολύ καλός στο Top16 και έκανε για ακόμη μια διαφορά για την ομάδα του. Μάλιστα στα 3 πρώτα ματς τα οποία κέρδισε η ομάδα του είχε μ.ο. περίπου 10 ασίστ (9.7). Συνολικά στο Top16 ο Έλληνας γκαρντ είχε 10.3 πόντους (63% στα δίποντα), 5.9 ασίστ (3ος στο Top16), 2.4 ριμπάουντ και 1.1 κλέψιμο ανά αγώνα με 13.9 Index Rating. Η καλύτερη εμφάνιση του Διαμαντίδη συνέπεσε με τον πιο κρίσιμο αγώνα του Παναθηναϊκού, αυτόν κόντρα στην Malaga στο ΟΑΚΑ όπου κρίθηκε και η πρόκριση στα Playoffs. Στο ματς αυτό ο Διαμαντίδης ήταν εξαιρετικός έχοντας 13 πόντους (3/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα. 1/1 βολή), 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 1 μπλοκ, 8 κερδισμένα φάουλ και 0 προσωπικά φάουλ (31 Index Rating), παίρνοντας μάλιστα και το βραβείο του MVP της 13ης αγωνιστικής.
  • Stephane Lasme: O 31χρονος Γκαμπονέζος σέντερ έδειξε στο Top16 να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε στην αρχή της χρονιάς (αν και κατά διαστήματα έχει πάλι μικροτραυματισμούς), αφού ήταν απ΄τους καλύτερους παίχτες της ομάδας του. O Lasme είχε μ.ο. 9.3 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.1 μπλοκ ανά αγώνα μετρώντας 11.2 στο Index Rating. Καλύτερο ματς του περσινού καλύτερου αμυντικούς της διοργάνωσης αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό (και λόγω ιδιαιτερότητας του αγώνα) με 18 πόντους (6/9 δίποντα, 6/6 βολές), 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ (25 Index Rating).
  • James Gist: Ο 27χρονος Αμερικάνος φόργουορντ έχασε 3 ματς της ομάδας του λόγω τραυματισμού και στα επόμενα ματς ήταν αρκετά επηρεασμένος απ΄τον τραυματισμό αυτό. Παρόλα αυτά ήταν πολύ καλός σε γενικές γραμμές αφού είχε κατά μέσο όρο 8.5 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα με 10.2 Index Rating. Την καλύτερη του εμφάνιση ο Αμερικάνος την έκανε στην Ιταλία κόντρα στην Armani (όταν κόντεψε να πάρει το ματς μόνος του,αλλά δυστυχώς δε τα κατάφερε αυτός και η ομάδα του), όπου είχε 21 πόντους (6/9 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/3 βολές), 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο (27 Index Rating).
  • Αντώνης Φώτσης: Ο 33χρονος φόργουορντ συνεχίζει να διαψεύδει όλους αυτούς τους "ειδικούς" που μιλάγαν το καλοκαίρι για "τελειωμένο" παίχτη και για "πεταμένα λεφτά". Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας ήταν πολύ καλός στο Top16 έχοντας 6.4 πόντους (70% στα δίποντα) και 4.4 ριμπάουντ (7.6 Index Rating), αλλά και μεγάλη συνεισφορά στο παιχνίδι της ομάδας του που δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε νούμερα. Το ματς που ξεχώρισε ο Φώτσης στο Top16 ήταν στο ΟΑΚΑ με την Fener, έχοντας 10 πόντους (1/1 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/3 βολές), 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ (18 Index Rating).
  • Zach Wright: Λίρα εκατό για τους Πράσινους η μεταγραφή του 29χρονου γκαρντ. Ο Αμερικάνος έδειξε απ΄το πρώτο παιχνίδι ότι έχει να προσφέρει πολλά στην ομάδα, ενώ συνολικά είχε κατά μέσο όρο 8 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ, μετρώντας 7.6 Index Rating. Το ντεμπούτο του Wright (εκτός με Armani) με την πράσινη φανέλα ήταν και το καλύτερό του ματς. Κόντρα στους Ιταλούς της Armani o Wright ήταν (μαζί με τον Gist) αυτός που πήγε να γυρίσει το ματς στο 2ο ημίχρονο, τελειώνοντας το ματς με 17 πόντους (7/10 δίποντα, 3/3 βολές), 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα (24 Index Rating).
Cska Moscow
Οι Ρώσοι ανέβασαν κατά πολύ την απόδοσή τους στο Top16 και παρόλο που προβλημάτισαν λίγο με την ήττα στο Βελιγράδι απ΄την Partizan την 3η αγωνιστική, στη πορεία έκαναν μόλις μια ήττα και αυτήν στη Μαδρίτη απ΄την Real και πήραν την 1η θέση του ομίλου τους. Βέβαια αν μη τι άλλο έδειξαν σε κάποια ματς αδυναμίες και πολλά ματς τα κέρδισαν οριακά, αλλά επίσης έδειξαν ότι στην καλή τους μέρα δεν έχουν αντίπαλο. Στο Top16 η Cska Moscow ήταν εξαιρετική στην επίθεση, αφού σκόραρε κατά μέσο όρο 83.4 πόντους (2η καλύτερη επίθεση), ενώ ήταν πολύ καλή και αμυντικά με μόλις 73.9 πόντους παθητικό. Ερωτηματικό για τα ματς με Παναθηναϊκό, ο Milos Teodosic που έχασε αρκετά ματς στο Top16 και πολύ πιθανό να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση. Για να δούμε όμως ποιοι ήταν οι καλύτεροι παίχτες της Cska στο Top16.

  • Sonny Weems: Πολύ ανεβασμένος ο 27χρονος Αμερικάνος φόργουορντ στο Top16, όντας μακράν ο καλύτερος παίχτης των Ρώσων. Ο Weems είχε κατά μέσο όρο 13.4 πόντους (43% στα τρίποντα), 4.3 ασίστ και 3.6 ριμπάουντ, μετρώντας 15.7 στο Index Rating. Καλύτερο ματς του Αμερικάνου ήταν ο αγώνας στην Ισπανία κόντρα στη Real (ήττα των Ρώσων) που είχε 28 πόντους (9/12 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 4/5 βολές), 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ (35 Index Rating).
  • Victor Khryapa: Ο 31χρονος Ρώσος φόργουορντ ήταν και στο Top16 ο παίχτης-ορχήστρα των Ρώσων, κάνοντας τα πάντα στο παρκέ. Συγκεκριμένα είχε 7.5 πόντους (50% στα τρίποντα), 5.6 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ ανά αγώνα μετρώντας 14.5 Index Rating. Η καλύτερη του εμφάνιση ήταν στον εντός έδρας αγώνα με την Maccabi όπου είχε 10 πόντους (2/4 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα,1 μπλοκ και 0 προσωπικά φάουλ (4 κερδίσμένα), έχοντας 32 Index Rating.
  • Nenad Krstic: O MVP Ιανουαρίου της διοργάνωσης είναι και φέτος απ΄τους πιο καλούς παίχτες της ομάδας του. Ο 30χρονος Σέρβος σέντερ ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή του στο Top16, έχοντας κατά μέσο όρο 13.5 πόντους (5.8 στη κανονική περίοδο), 3.4 ριμπάουντ (2.9 στη κανονική περίοδο) και 1.2 ασίστ (0.4 στη κανονική διάρκεια), με Index Rating 14.1 (5.9 στη κανονική περίοδο). Εκπληκτικός ήταν ο Σέρβος στην χώρα του κόντρα στην Partizan, όπου και είχε 27 πόντους (11/14 δίποντα, 5/7 βολές), 7 ριμπάουντ ,1 ασίστ, 2 μπλοκ και 7 κερδισμένα φάουλ (33 Index Rating).
  • Milos Teodosic: Στα 10 ματς που αγωνίστηκε στο Top16 ο 27χρονος Σέρβος γκαρντ, ήταν πολύ καλός έχοντας 14.7 πόντους (47% στα τρίποντα), 3.2 ασίστ και 2.1 ριμπάουντ ανά αγώνα (12.9 Index Rating). Αντίστοιχα στον ίδιο αριθμό αγώνων στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης είχε 7.4 πόντους (23% στα τρίποντα), 5.2 ασίστ και 2.9 ριμπάουντ ανά αγώνα (7.8 Index Rating). Τη καλύτερη εμφάνισή του ο Teodosic την έκανε κόντρα στην Bayern Munich, την 5η αγωνιστική, έχοντας 24 πόντους (1/3 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 4/4 βολές), 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ (31 Index Rating). Αυτή του η εμφάνιση του έδωσε μάλιστα και το βραβείο του καλύτερου παίχτη της 5ης αγωνιστικής.
  • Kyle Hines: Ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού ήταν αρκετά καλός στη φάση των 16. Ο 27χρονος Αμερικάνος σέντερ, είχε μ.ο. 7.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά αγώνα μετρώντας 11.6 μονάδες στο Index Rating.
Armani Milan
Όταν ξεκίναγε τη φάση των 16 με ήττα 17 πόντων στην Αθήνα απ΄τον Παναθηναϊκό, κανείς δε περίμενε ποια θα ήταν η συνέχεια για την ομάδα του γνωστού μόδιστρου, αφού άλλωστε και στη κανονική διάρκεια της διοργάνωσης δεν είχε βγάλει μάτια, έχοντας 5 νίκες και 5 ήττες. Στη δεύτερη αγωνιστική όμως ήρθε το πρώτο δείγμα του τι επρόκειτο να συμβεί...Οι Ιταλοί "κατάπιαν" τον περσινό Πρωταθλήτη Ευρώπης Ολυμπιακό, κερδίζοντας τον με 30 πόντους διαφορά και παίζοντας εκπληκτικά στην επίθεση. Ακολούθησαν 2 νίκες με Laboral και Fener ενώ ενδιάμεσα έχασε απ΄την Efes στην Τουρκία με ένα απίστευτο 3ποντο του Planinic απ΄την μια μπασκέτα στην άλλη. Από'κει και μετά οι Ιταλοί ήταν ασταμάτητοι χάνοντας μόνο απ΄την Barcelona εκτός (φυσιολογική ήττα) και απ΄την Malaga εκτός (σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής), ενώ είχαν 7/7 νίκες ενδιάμεσα (μεταξύ αυτών ΠΑΟ εντός και Ολυμπιακός εκτός), με αποτέλεσμα να καταλάβουν την 2η θέση του ομίλου . Μάλιστα τις 3 τελευταίες νίκες (Efes εντός, Fener εκτός και Barcelona εντός) η Armani τις έκανε χωρίς τον καλύτερό της παίχτη, τον Keith Langford, ο οποίος ήταν τραυματίας. Μεγάλο όπλο των Ιταλών στο Top16 ήταν η επίθεση, αφού σκόραραν 78.1 πόντους ανά αγώνα, ενώ ήταν αρκετά καλοί και στην άμυνα αφού δεχόντουσαν μόλις 72.2 πόντους ανά αγώνα. Μεγάλη απώλεια για την Armani θα είναι ο Alessandro Gentile που τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός γηπέδων για 1 μήνα περίπου. Ο 22χρονος Ιταλός γκαρντ είχε φέτος στη διοργάνωση 11.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ (8.6 Index Rating). Οι καλύτεροι παίχτες που ξεχώρισαν στο Top16 και στους οποίους θα στηριχτούν οι Ιταλοί για την πρόκριση στο F4 (που γίνεται στο Μιλάνο) είναι οι:
  • Keith Langford: O 30χρονος Αμερικάνος γκαρντ είναι ο ηγέτης της Ιταλική ομάδας και μακράν του δεύτερου ο καλύτερος παίχτης. Στο Top16 o Langford μέτρησε κατά μέσο όρο 18.8 πόντους με 41% στα τρίποντα (1ος σκόρερ του Top16), 3.2 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ, έχοντας 19.2 Index Rating (1ος στο Top16). Αν και είναι δύσκολο να επιλέξει κάποιος την καλύτερη εμφάνιση του Αμερικάνου στο Top16, θεωρώ ότι αυτή είναι στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Ιταλία, όπου είχε 29 πόντους (4/7 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 6/9 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 9 κερδισμένα φάουλ (29 Index Rating).
  • Curtis Jerrells: Κατά τη γνώμη μου ο 27χρονος Αμερικάνος γκαρντ ήταν ο πιο κομβικός παίχτης της ομάδας στο Top16. Ήταν αυτός που πήρε στις πλάτες του την ομάδα (απόντος του Langford) στο ματς με την Efes (εκεί που η Armani "κλείδωσε ουσιαστικά την 2η θέση) αλλά και με την Barcelona, ενώ και στα υπόλοιπα ματς έβαλε κρίσιμα καλάθια (συνήθως τρίποντα ψυχολογίας απ΄τα 7-8 μέτρα), που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του. Συγκεκριμένα ο Αμερικάνος είχε κατά μέσο όρο 12.5 πόντους (48% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά αγώνα, με 11.2 Index Rating. Την καλύτερή του εμφάνιση ο Jerrells την έκανε με την Laboral εκτός έδρας, όπου είχε 17 πόντους (4/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ (19 Index Rating).
  • Daniel Hackett: Παρόλο που ο 26χρονος Αμερικάνος (Ιταλική υπηκοότητα) γκαρντ, δεν είχε στο Top16 την απίστευτη απόδοση που είχε στη κανονική περίοδο της διοργάνωσης με την Siena (εκεί όμως έπαιζε μόνος του εντελώς), ήταν αρκετά καλός και ήταν απ΄τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση της 2ης θέσης του ομίλου. Ο Hackett είχε μ.ο. 9.3 πόντους, 3.1 ασίστ, 3.1 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα ανά αγώνα, μετρώντας 10.3 μονάδες στο Index Rating. Καλύτερος του αγώνας, αυτός κόντρα στην Fener εντός έδρας, όπου είχε 17 πόντους (2/4 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 10/10 βολές), 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 8 κερδισμένα φάουλ (24 Index Rating).
  • Samardo Samuels: O 25χρονος Τζαμαϊκανός σέντερ ήταν πολύ καλός στο Top16 μετρώντας 9.4 πόντους και 3.6 ριμπάουντ ανά αγώνα, με 8.9 Index Rating. To ματς που ξεχώρισε ήταν αυτό με την Efes στην Τουρκία, όπου και είχε 14 πόντους (5/11 δίποντα, 4/5 βολές), 12 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 7 κερδισμένα φάουλ (25 Index Rating).
Maccabi Tel Aviv
Παρόλο που προκρίθηκε ως 1η και πάρα πολύ άνετα (8 νίκες-2 ήττες) απ΄τον όμιλο του Παναθηναϊκού, στο Top16 η Maccabi προβλημάτισε αρκετά με την απόδοσή της. Πέραν απ΄τις φυσιολογικές ήττες (εντός-εκτός) από Real και Cska, η ομάδα του Ισραήλ έκανε επίσης ήττες με Lokomotiv Kuban (εκτός) και Partizan (εκτός), ενώ αρκετές νίκες τις πήρε με τη ψυχή στο στόμα. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι η Maccabi έχει και την απουσία του Shawn James (έναν απ΄τους καλύτερους σέντερ στη περσινή διοργάνωση), που κατάφερε να παίξει 7 ματς στην κανονική περίοδο και μόλις 3 στο Top16. Μεγάλο όπλο της Maccabi στο Top16 ήταν η επίθεση της, εκεί που είχε 79.6 πόντους (3η καλύτερη επίθεση) ανά αγώνα, όμως δε τα πήγαινε τόσο καλά στην άμυνα αφού δεχόταν 77.9 πόντους ανά αγώνα. Οι καλύτεροι παίχτες των Ισραηλινών στο Top16 ήταν οι:
  • Alex Tyus: O 26χρονος Αμερικάνος (Ισραηλινή υπηκοότητα) φόργουορντ ήταν αρκετά καλός στο Top16 και είχε το καλύτερο Index Rating (11.8) μεταξύ των συμπαιχτών του. Συγκεκριμένα είχε 8.5 πόντους (81.7% στα δίποντα) και 5.8 ριμπάουντ ανά αγώνα. Η καλύτερη εμφάνιση του Αμερικάνου στο Top16 εναντίον της Real (εντός έδρας) δεν συνοδεύτηκε με νίκη για την ομάδα του, ενώ ήταν και ο μοιραίος παίχτης χάνοντας τη βολή (σε καλάθι και φάουλ που πήρε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη) που θα ισοφάριζε τον αγώνα. Σε αυτόν τον αγώνα ο Tyus είχε 18 πόντους με 9/9 δίποντα (και 0/1 βολή) και 11 ριμπάουντ (26 Index Rating).
  • Devin Smith: Σταθερά καλός ο 31χρονος Αμερικάνος φόργουορντ, που είχε στο Top16 κατά μέσο όρο 9.8 πόντους (44% στα τρίποντα) και 6 ριμπάουντ, με 10.5 Index Rating, ενώ την καλύτερή του εμφάνιση την έκανε και αυτός με την Real εντός έδρας, έχοντας 23 πόντους (3/4 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 5/5 βολές), 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ (23 Index Rating).
  • Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: Παρόλο που ο χρόνος συμμετοχής του 28χρονου σέντερ ήταν περιορισμένος (μ.ο. 14 λεπτά), αυτός κατάφερε να είναι απ΄τους καλύτερους παίχτες μετρώντας 10.7 πόντους (66% στα δίποντα), 2.2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ (10.1 Index Rating). Την καλύτερή του εμφάνιση ο "Σόφο" την έκανε εκτός έδρας με την Kuban (ήττα της Maccabi), όπου είχε 18 πόντους (7/8 δίποντα, 4/11 βολές), 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 10 κερδισμένα φάουλ (23 Index Rating).
  • Tyrese Rice: Αρκετά καλός ο 26χρονος Αμερικάνος γκαρντ στο Top16, όπου είχε 9.9 πόντους (44% στα τρίποντα), 3.2 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ (10.1 Index Rating). To καλύτερό του αγώνα ο Αμερικάνος τον έκανε κόντρα στην Zalgiris (εντός), όπου μέτρησε 20 πόντους (3/5 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 5/6 βολές), 2 ασίστ και 9 κερδισμένα φάουλ (24 Index Rating).
  • Ricky Hickman: Ο 28χρονος Αμερικάνος γκαρντ ήταν απ΄τους καλύτερους παίχτες της ομάδας στο Top16, αφού είχε 11.4 πόντους, 2.6 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ ανά αγώνα, μετρώντας 9.5 στο Index Rating. Μάλιστα το Index Rating του θα ήταν μεγαλύτερο (11+) αλλά πλήρωσε την τραγική του εμφάνιση (1 πόντος με 0/3 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1/2 βολές και 4 λάθη, με το Index Rating να γράφει -10)την τελευταία αγωνιστική στην εντός έδρας ήττα απ΄την Cska. Ο καλύτερος αγώνας του Αμερικάνου ήταν στη πρεμιέρα με την Galatasary (εκτός έδρας) που οδήγησε την ομάδα του στην νίκη με 24 πόντους (8/11 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 5/8 βολές), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 7 κερδισμένα φάουλ (26 Index Rating)
Οι αγώνες των παραπάνω 2 ζευγαριών θα γίνουν 16/4, 18/4 και 21/4, ενώ αν χρειαστούν παραπάνω αγώνες για να φτάσει κάποια ομάδα τις 3 νίκες αυτοί θα γίνουν 23/4 και 25/4.

1 σχόλιο: